Foto bij 5 fails dat ik al heb begaan voor ik met de story begon 1

ik ga hier 5 fails zetten die in mijn leven zijn gebeurd ( van mij en mijn broers voor ik de story erop zette!!!

Dit zijn er eigenlijk 2 die met elkaar te maken hebben

1. Ik moest heel dringend naar het wc na school dus ik kom binnen. Ik gooi alles op het salontafeltje en ik loop naar het toilet daar aangekomen probeer ik mijn broek uit te doen (dat is gewoon dichtgeknoopt met een touwtje) en ik had aan het verkeerde touwtje getrokken en toen zat het in een knoop en ik kreeg dat dus niet open. Ik ben dan naar de woonkamer gegaan en gevraagd aan mijn mama of ze mijn broek kon opendoen!!! Ze heeft ze uiteindelijk open gekregen en ben ik naar het wc kunnen gaan!!! OEF!!! Toen ik terugkwam zei ze nog: gy zyt 14 en nog krijgt ge uw broek ni open!!!

^^ dat was echt akward!!!!

2. Ik moest nog is dringend naar het wc na school en ik zet mijn fiets binnen en ik dacht ik ren naar de wc en terwijl doe ik de deur open!!! dus ik ren van de gang naar de woonkamer ( daar is deur die ik dacht open te doen terwijl ik zat te rennen) en ik grijp naar de klink en ik grijp er naast en ben in volle vaart tegen de deur geknalt!!! mijn mama keek mij weer raar aan en mijn broer trouwens ook

^^ dat vond ik zelf grappig!!! :p

3. Dit is er een van mijn broer: Hij was nog maar 5 jaar en hij was ook tegen de deur gelopen. Hij komt wenend binnen en hij zegt tegen papa: "papa ik ben tegen de deur gelopen." Mijn papa zegt doodserieus: " er is toch niks aan de deur he???" wat doet mijn broer: Hij stopt met wenen gaat kijken aan de deur zegt nee en begint terug te wenen!!

^^ hier lachen we soms mee

4. nog een van mijn broer: Hij was 16 ofzo: En hij komt thuis van het school en we doen de deur open zodat hij niet nog zijn sleutel moet zoeken en hij staat daar:met zijn fiets, zonder T-shirt, met zijn boekentas op de rug. Mijn mama vraagt: Yannick, waar is uwe T-shirt. Hij antwoord: ja mama wij hebben watergevecht op school gedaan. Maar waar is hij dan?? vraagt mijn mama. In mijne boekentas mama, zegt yannick.

^^ hij had zijn natte T-shirt bij zijn boeken gestoken (typische broer actie)

5.een mopje: waarom is Jezus niet verdronken???

ant: zie ge al nen visbokaal boven de deur hangen????

^^ niet hatelijk bedoelt ofzomaar ik vind hem goe gevonden!!! vanaf ik 10 abo's heb zal ik beginnen met "mijn dagboekje"!!!! love you all

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen