dag 1


godverdomme klote ziekte !!!! ik haat het !!! het is echt karma, alles wat ik doe is verkeerd en nu wordt ik zo gestraft.. lekker dan dat moet mij weer overkomen.
nog 3 maanden duurt mijn leven dan ben ik dus 16 en 2 maanden als ik dood ga, mooie leeftijd. gelukkig me 16de verjaardag kan ik nog meemaken, hoop ik want ja je weet het niet altijd met die dokters. laatst ook met me opa, ze zeiden dat de operatie gelukt was nou nee dus de dag daarna was hij alweer in de hemel. alles zit ook nooit mee, school, ruzie met me beste vriendin en al die dagen in dat klote ziekenhuis en zeiden ze dat ik beter zou worden en dat ik weer helemaal de oude zou worden nou mooi niet dus. Kanker op je 14de krijgen is zwaar en al die chemo's ik was het na 1 maand al beu, maarja ik heb het toch wel mooi 1 jaar en 4 maanden vol gehouden. ook bij elke chemokuur kreeg ik een kraal na 1 jaar zat mijn ketting al helemaal vol dus ja daar had ik ook niet meer veel aan. maar achja vandaag zei die dokter dus dat ik nog maar 3 maanden te leven had en er was altijd al 1 ding wat ik wilde doen en hopelijk gaat het me lukken maar om een dagboek bij te houden en ik ga echt me best doen om elke dag wat te schrijven maar wordt niet boos als ik 1 dagje oversla en mijn laatste dag vraag ik me moeder wel of ze iets wil zetten zo dat jullie ook weten wat er met me is gebeurd en jullie je geen zorgen hoeven te maken.
maar voor de mensen die mij nog niet kennen ik ben Genna, (je spreekt het uit als Gjenna) ik heb nu echt een stomme leeftijd namelijk 15, je mag nog niks maar je wilt al wel veel. en me burgelijke staat is single, dus ik ga geen klef gedoe vertellen naja misschien als er iets gebeurd maar ja ik denk het niet. en zoals je net al hebt gelezen, ik heb ruzie met me beste vriendin omdat dat weet ik eigenlijk niet meer maarja ik was boos op haar of zij op mij maar ja dat zal ook wel snel over zijn hopelijk, en oja matt simons heeft me tweet gefavorited !!! I love him hihihi.
maar doei lieve schatjes ik zal me best doen om morgen weer wat te schrijven.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen