Foto bij ~Amy Green~

ik ben niet tevreden D; <33

*2 weken later*

Eindelijk ik mocht terug naar school. Harry zat blijkbaar ook op mijn school. Hij is vaak in het ziekenhuis langs gekomen. We zijn goede vrienden ook al voel ik wat meer. Ik moest veel inhalen volgens Harry maar hij ging me helpen. Ook de leerkrachten gingen me helpen. 'Kom je.' Zei Harry. Hij trok me mee richting de speelplaats. 'Waarom ben je zo gehaast.' Zuchtte ik. 'Omdat ik blij ben.' Zei hij lachend en gaf me een knuffel. 'Gekkerd' Zei ik en liep door. Harry legde zijn arm rond mijn schouder en verschillende vlinders vlogen rond in mijn buik. 'Kijk kijk wie is er terug.' Zei een jongen. Ik keek hem raar aan. 'Wie ben jij?' Vroeg ik verbaasd. 'Ik ben T.Y.' Zei hij.


'Dit is nog maar het begin, praat toch stomme trut.'
Ik zakte neer op de grond. Ik zag vaak schimmen rond me heen. Harry en T.Y. staan samen. In elkaar geslagen. Zelfmoord
Al die woorden zinnen mensen kwamen allemaal terug. Ik greep naar mijn hoofd. Nee dat kan niet. T.Y. en Harry hebben me zelfmoord laten plegen. Ik haat hem. Hoe kon ik hem geloven. Tranen stroomde langs mijn wangen. 'Amy.' Hoorde ik Harry zeggen. 'Laat me met rust leugenaar.' Snikte ik. Ik trok me los uit zijn greep. 'Amy laat het me uitleggen.' Zei hij en kreeg tranen in zijn ogen. Zijn stem klonk wanhopig. 'Nee, je hoeft niks uit te leggen. Je hebt me gewoon misbruikt.' Snikte ik. Ik liep weg ik keek nog één keer achterom Harry stond daar met gebogen hoofd en T.Y. keek me raar aan. Ik rende weg. Dit had ik niet verwacht. Ik wou het niet geloven. Hij had me al die tijd gebruik. Hij had misbruik gemaakt van de situatie. Ik ging tegen een boom zitten. Ik sloeg mijn armen rond mijn knieën en huilde verder. 'Wat is er gebeurd?' Hoorde ik een bekende stem vragen. Ik keek twee bruine kijkers. 'Zayn?' Vroeg ik zacht. 'Ja, wat is er gebeurt Amy?' Vroeg hij. Hij kwam naast me zitten en sloeg zijn armen rond mijn middel. Ik begon alles te vertellen van het ziekenhuis tot nu. Hij had me niet één keer onderbroken. Toen ik uitgepraat was. Stond hij recht, trok mij recht gaf me een knuffel en nam me mee naar zijn huis... Om daar op te warmen en verder te praten.. 'Zayn?' Vroeg ik hem. 'uhu.'
'Ik was verliefd op de Harry die ik in het ziekenhuis had leren kennen.' Mompelde ik. Zayn keek me meelevend aan. 'Hij is daar nog steeds misschien moet je eens met hem praten.' Zei Zayn. Ik haalde mijn schouders op. Zayn hurkte voor me neer. 'Amy hij is echt veranderd sinds het ziekenhuis.' Zei hij. Ik keek hem vol ongeloof aan. 'Oké ik zal met hem praten.' Mompelde ik.

Reageer (3)

  • Rinstarzz

    moohh :( dit stukje is geweldig ;) snel verder please?

    1 decennium geleden
  • kukeluusje

    he? niet te snel vergeven he
    harry moet er wel wat voor gaan doen hoor

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    Oooh ;o Pooh, het is echt niet slecht! :D It's great ': (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen