Ik kijk naar Harry's sexy lichaam. Even ben ik verbaast dat hij bij me onder de douche staat. 'Dit vind je toch niet erg?' vraagt Harry. Eigenlijk vind ik het best eng maar ik zeg dat ik het prima vind. We zijn tenslotte een stel. Harry komt dichter bij me staan en geeft me een zoen. Ik zoen teder terug en sla mijn armen om zijn nek. Even later plaatst hij zijn handen op mijn heupen. Ik voel me zo gelukkig van binnen. Ik breek de zoen af en kijk in Harry's prachtige ogen. Hij staart zwoel terug. Een paar seconden lang blijven we zo staan. Mijn hoofd beweegt dichter naar het zijne toe en weer zoenen we. Ik voel zijn tong rondjes om de mijne draaien. Dit keer is het Harry die de zoen afbreekt en zegt 'Ik hou van jou'. 'Ik hou ook van jou' antwoord ik. En er komt een derde zoen.

We hebben wel anderhalf uur staan douchen samen als we besluiten ons af te drogen. Harry moet zo naar de zang coach toe om stem oefeningen te doen. Ik ga met Perrie en Elanor shoppen voor een nieuwe bikini. Mijn tas, pinpas, contant geld, flesje water, mascara, deo, parfum, tampons. Check! Klaar om te gaan. Perrie en Elanor staan onder aan de trap op me te wachten als ik naar beneden kom hollen. De taxi die ons naar de stad moet brengen staat al voor de deur.

Na een gulle fooi stappen we de taxi uit. Duizenden winkels allemaal even mooi. Ik zie in een etalage zulke mooie pumps staan die ik MOET hebben. Elanor en Perrie volgen me als ik de winkel in stap. Ik vraag aan de winkel dame of ik die schoenen in maatje 37 mag passen. De vrouw haalt ze op vanuit het magazijn. Ze passen perfect! Ik reken af en loop met Elanor aan mijn linker en Perrie aan mijn rechter arm de winkel uit. Ik ben blij met mijn nieuwe schoenen als Perrie terug wil voor hetzelfde paar. Als we terug in de winkel komen neemt Elanor ook een paar. Een paar straatjes verderop zien we een lingerie winkel. Eigenlijk meer voor de grap dan serieus halen we alle drie een sexy lingerie setje. 'Voor vanavond' giebelen we. Als ik even later ook nog een super mooie witte bikini zie kan mijn dag niet meer stuk. Ik vertel Perrie en Elanor dat ik graag een navel piercing wil. Elanor antwoord metteen dat ik het moet doen. 'Je hebt er inderdaad wel het lichaam voor' reageert Perrie. Samen gaan we naar een piercer toe die een mooie zilveren piercing door mijn navel schiet. Een beetje uitleg voor het ontsmetten van het ding en we gaan weer richting huis. Ik heb drie tassen vol. Elanor heeft alleen pumps kunnen vinden en Perrie heeft negen tassen.

Niall en Zayn hebben samen gekookt als we thuis komen. Nou ja, gekookt? Ze hebben pannekoeken gebakken maar ze zijn verrukkelijk. Perrie, Elanor en ik hebben onze lingerie in de badkamer aangetrokken en er een sexy jurkje over heen gedaan. Als we de kamer binnen komen kijken de jongens raar op. We doen ons jurkje uit en de jongens beginnen te lachen als we in onze lingerie aan tafel zitten.........

Reageer (2)

  • peepsrauhl

    verder anneloes!(H)

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    HAHha (': Snel verder! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen