Foto bij Chapter seven

<3

Harry vraagt naar mijn navel piercing. 'Sexy hoor'. Fijn, hij vind het dus mooi. Aan tafel zitten alleen Louis, Zayn en Harry. Louis en Niall zijn nog bij de zang coach. De jongens kijken nog steeds naar onze sexy lingerie. Harry heeft het meeste oog voor mij. Perrie, Elanor en ik beginnen het koud te krijgen en doen onze jurkjes weer aan. Net op dat moment komen Niall en Liam verward binnen. De groep lacht en de jongens kijken verbaast van Harry, Zayn en Louis naar ons. Louis legt uit wat er net was gebeurd en weer liggen we dubbel. Liam kijkt nog steeds een beetje verward als hij gaat zitten. Niall pakt een pannenkoek en doet er heel veel stroop op. Niall is zo'n vreetzak. Maar ja, best schattig toch? Niall geniet van zijn pannekoek als die van Louis ook klaar is. Ik neem het bakken even over van Zayn zodat hij zelf wat kan eten. Zayn gaat aan tafel zitten en ik doe boter in de pan. De boter bakt mooi bruin en ik doe het eerste beetje beslag in de pan. Na een paar minuutjes draai ik de pannekoek behendig om. Als een echte kok gooi ik de pannenkoek in de lucht. Net iets te hoog als ik zie dat hij tegen het plafond blijf kleven. 'Fuck' roep ik en de groep kijkt naar me. Liam heeft als eerste door dat de pannenkoek tegen het plafond zit geplakt. 'Hahahaha' hoor je Liam lachen en de rest begint het ook door te krijgen. Ik kijk met een rood hoofd naar de pannenkoek. In slow motion zie hem naar beneden komen. 'Auw, dat is warm' gil ik uit. Niall springt meteen van zijn stoel om mij te helpen. Met zijn blote handen pakt hij de pannenkoek van mijn hoofd en gooit hem in de prullen bak.
Zayn bakt een pannenkoek voor zichzelf terwijl ik mijn gezicht koel. Ik schaam me wel een beetje maar ze kunnen er vast wel om lachen.

Als Zayn zijn pannenkoek ook op heeft kleden we ons om. We gaan weer naar het strand. Ik heb er zo'n zin in. Ik ben als eerste klaar dus ik pak ook de picknick mand in. Een paar blikjes cola en zakken chips. Prima toch?
Zodra Louis zijn handdoek ook neer heeft gelegd gaan we in de start houding staan om tegelijkertijd het water in te rennen. '3, 2, 1 GO!' roept Louis. En allemaal rennen we het water in. Het prikt wel een beetje aan mijn navel maar ik heb het af geplakt zoals de piercer het uit heeft gelegd. Ik zwem naar Harry toe en geef hem een zoen. Het is liefde. Hij is echt verliefd op me geloof ik. En ik op hem. Ik zie een zwart groot gedaante zwemmen en schrik. Ik vraag geschrokken aan Harry wat het is. Harry kijkt even opzij. Hij kijkt terug en ik zie angst in zijn ogen. Zouden hier haaien zwemmen? 'JONGENS EEN HAAI' roept Harry angstig en iedereen zwemt zo snel mogelijk naar de kust. 'Waar is Louis?' vraag ik. Elanor schrikt van mijn vraag en iedereen kijkt rond. 'Louis!' roept Elanor. Iedereen roept Louis zijn naam. Waar hangt de freak uit?

Reageer (3)

  • Chasing1D

    SNEL VERDER! (flower)

    1 decennium geleden
  • AnneloesXx

    Heeeeeeey naamgenootjeee :D sws abo!!! Echt heel leuk!!!

    1 decennium geleden
  • peepsrauhl

    verder omfg!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen