Foto bij Know 70

Het alerlaatste hoofdstuk....hierna alleen nog de epiloog.....

De volgende ochtend word ik wakker gemaakt door een hypere Liam. ‘Lou!! Louis!! Mijn moeder en zussen hebben gebeld!!’ roept hij. Meteen zit ik rechtop in bed. ‘Echt?! Dat is geweldig!’ roep ik uit. ‘Ja! Ze hebben het huis op laten knappen en zijn met drie dagen hier terug’ zegt hij met een bigsmile op zijn gezicht. ‘Maar dan ga ik wel hier weg…’ zegt hij dan. ‘Gek, ik zie je toch nog op school’ lach ik. Liam knikt vrolijk en huppelt weer weg. Ik sta op en kleed me om. Als ik beneden kom staat Liam in de keuken met mijn moeder te kletsen. ‘Goeiemorgen’ zeg ik vrolijk. Ik krijg een goede morgen terug en maak mijn brood om vervolgens naar school te gaan. Als ik op school aankom staat Max al op me te wachten. ‘Zayn word een week geschorst’ lacht hij. ‘Echt?!’ roep ik terwijl ik mijn fiets wegzet. Max knikt. ‘Dat heeft hij verdient’ zeg ik tevreden. Max en ik lopen samen naar binnen en ik berg mijn jas op en loop dan door. Mijn aandacht word getrokken door en poster. ‘Stuur jouw Valentijn een roos’ staat erop. Zal ik er een naar Harry sturen? Het is toch anoniem. Ik word enthousiast en besluit het gewoon te doen.

In de pauze loop ik naar de tafel waar ze de rozen verkopen en vul een kaartje in. ‘Ik twijfelde of ik het moest doen maar na zo’n lange tijd wil ik wel eens actie ondernemen’ schrijf ik erop. Ik betaal en lever het kaartje weer in. Tevreden loop ik de aula in en ga naast Max aan tafel zitten.

Valentijnsdag

Zenuwachtig loop ik door de gangen. Wat als Harry weet dat die roos van mij is en me uitlacht. Ik zie mijn zusje aankomen en ze trekt een knalrode, tegenstribbelende Harry mee. ‘Daar ben je’ roept ze vrolijk. ‘Hier ben ik’ lach ik. Charlotte komt naast me stilstaan en laat Harry los. Hij heeft de roos in zijn handen en een knalrood hoofd. ‘Dank…dank je’ zegt hij en hij wijst naar de roos. ‘Hoe wist je dat hij van mij was?’ vraag ik verbaasd. ‘Volgende keer een nep handschrift gebruiken’ knipoogt Charlotte. Ik begin te lachen en kijk Harry aan. Hij pakt zijn rugzak van zijn schouders en haalt er een roos uit. ‘Hier’ zegt hij verlegen en hij drukt de roos in mijn handen. ‘Ik durfde hem niet af te geven maar ik heb er wel een voor je’ zegt hij zacht. Ik open het kaartje dat eraan hangt. ‘Ik durfde het je niet te vertellen maar ik ben verliefd op je’ staat er. Ik kijk hem aan en hij is zo mogelijk nog roder geworden. Ik loop op hem af en kijk hem aan. Ik hoor voetstappen en ik weet dat Lottie weg is gelopen. Ik kijk diep in Harry’s ogen en kom langzaam steeds dichterbij waarna ik mijn lippen op die van hem druk. Ik maak me voorzichtig van hem los om adem te halen en hij kijkt me stralend aan. ‘Ik hou van je’ fluister ik. Het is misschien een beetje vroeg maar het is zo. ‘Ik ook van jou’ fluistert hij terug. Niets kan mijn dag nu meer verpesten.

Reageer (4)

  • HaZaLiLoNi

    Zussen weten ook echt alles e!! EN OMG SE CUTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • HaZaLiLoNi

    Nooooooooooooo tmag NIET stoppen!!! Xx

    1 decennium geleden
  • Kjaensen

    Aaaaaahw wat megacute <3

    1 decennium geleden
  • Hoothoot

    ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SCHATTIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen