Foto bij Epiloog

Dit is het dan.......ik zal zo ook nog even het dankwoord activeren en dan is het echt gedaan.....

15 Jaar later

‘Dus…het is rond?’ vraagt Harry vrolijk. ‘Ja’ glimlach ik. ‘ Als alles loopt zoals gepland hebben we volgende week een zoontje’ lach ik. Harry’s lach word zo mogelijk nog groter. ‘Is dat…Zayn?’ vraag ik opeens terwijl ik naar een man wijs die hand in hand loopt met een andere man. ‘Ja, het is hem’ zegt Harry verbaasd. We lopen op hem af en tikken op zijn schouder. Hij draait zich om en kijkt ons verschrikt aan. ‘Hoi..’ stamelt hij. ‘Tijdje geleden’ glimlach ik. ‘Nooit gedacht dat ik jullie nog zou zien’ stamelt Zayn. ‘En..’ hij richt zich tot Harry. ‘Nog sorry voor…dat ene’ zegt hij beschaamd. Harry knikt even. ‘Zaynie, kom nou’ zegt de man ongeduldig. ‘Ik moet gaan denk ik’ zegt Zayn schaapachtig. ‘Ik denk het ook’ glimlach ik. ‘Nou, dag’ zegt Zayn een beetje ongemakkelijk en hij loopt snel weg. ‘ Ongemakkelijk’ zegt Harry. Ik lach even. ‘Nu nog namen bedenken’ praat ik eroverheen. 'Iets met Liam misschien' denk ik hardop. Dankzij is het me uiteindelijk gelukt ervoor uit te komen dat ik homo ben. 'Luca Liam Tomlinson' zegt Harry opeens. 'Dat is een goed idee' zeg ik verrast. We kunnen het zoontje van een jong meisje adopteren. Ze vind zichzelf nog te jong voor een kind en staat het af ter adoptie. Ik sta stil en zoen Harry. 'Wie had dit 15 jaar geleden kunnen bedenken. We hebben een eigen huis en we krijgen een zoontje' glimlach ik. 'Ik hou van je' glimlacht Harry. 'En ik van jou' zeg ik en ik zoen Harry weer. Ik trek me even los en haal diep adem. Ik voel in mijn zak. Ja, het doosje zit er nog. Langzaam zak ik op mijn knieën. Ik haal het doosje uit mijn zak en kijk Harry aan. 'Lieve Harry, we zijn nu vijftien jaar samen en ik wilde je vragen. Of je met me wilt trouwen' zeg ik en ik maak het doosje open. Ik kijk naar Harry's gezicht en zie dat de tranen in zijn ogen staan. Ik sta langzaam op en Harry omhelst me. 'Ja, ja heel graag' fluistert hij. Dolgelukkig doe ik de ring om zijn vinger en zoen ik hem.

Everything is possible, as long as you believe in it

Reageer (3)

  • HaZaLiLoNi

    huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh just got breathless!!!!!
    Ik... Stik....
    Je hebt me juist vermmord met je cuteheid! Nu blij?

    1 decennium geleden
  • VeerleClifford

    .....................Wow, ik heb dit hele verhaal gelezen en een tijdje niet geageerd(soory daarvoor). Had en heb veel problemen op school...
    maar dit is echt heel heel schattig

    1 decennium geleden
  • Hoothoot

    ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SCHATTIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    EN ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JAMMER DAT HET AFGELOPEN IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen