Foto bij Chapter nine

NEE NIET MIJN ZOON!!

Het was mijn eerste keer. Het was perfect. Net zoals in films. Ik lig naast Harry in bed en hij ligt dicht tegen mijn rug aan. 'Het was perfect' zeg ik dan tegen Harry. 'Het was mijn eerste keer'. 'Dit was mijn eerste keer met een perfect meisje' zegt hij dan. Ik voel me zo gelukkig en ik wil dat dit moment nooit stopt. Maar onze rust word verstoord door Louis die onze kamer binnen stormt. Snel trek ik de deken over mijn ontblote bovenlichaam. 'Stoor ik?' hoor ik Louis vragen. Louis merkt dat hij stoort en loopt weg. Beneden horen we Louis en Niall lachen. 'Ik denk dat Louis net verteld heeft aan Niall wat hij heeft gezien' zegt Harry tegen mij. 'Maar wat maakt het uit' zegt hij dan. 'Ik blijf toch voor altijd bij je'. Ik voel me gevleid en zeg dat ik ook altijd bij hem wil blijven. Na een tijdje gedommeld te hebben begint Harry te snurken en niet veel later val ik ook in een diepe slaap.

'Nee niet doen' gil ik. 'Niet mijn baby'. Ik hoor voetstappen achter me en zie dat Harry bij me komt staan met tranen in zijn ogen. 'Ik geef je alles wat ik wil' zegt hij dan. 'Je mag al mijn geld hebben, Je mag alles van me hebben maar niet mijn zoon' zegt hij om het duidelijk te maken. De gedaante denkt diep na en zegt dan: 'Ik wil je geld... Maar ook je vrouw'. Bang kijk ik Harry aan. 'Ik geef je al het geld wat ik mijn hele leven verdien' zegt Harry dan. 'Maar neem me mijn vrouw en mijn zoon niet af'. Harry haalt uit zijn portefeuille een cheque en vraagt hoeveel de man wil hebben. 10.000 euro zegt de man. Harry bedenkt zich geen moment en schrijft een cheque van 10.000 euro uit. Ik krijg mijn lieve zoon in mijn handen gedrukt en de man trekt zijn wapen. 'Geef me die cheque zonder rare bewegingen te maken' roept hij. Harry doet wat hem gevraagd word en de man verdwijnt uit de kamer.

Ik hoor een knal en schrik wakker. 'AAAAHHH' gil ik in de gedachte dat de man schiet. Harry schrikt ook wakker. Hij vraagt wat er is en ik leg hem uit waar ik over gedroomd heb. 'Maar ik droomde precies hetzelfde' antwoord hij verbaast

Reageer (3)

  • peepsrauhl

    verder anneloesje! :D

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    OMG OMG OMG SNEL SNEL HEEEEEEEEEEL SNEL VERDER PLLEASSSEEEE! D:

    1 decennium geleden
  • Payno

    OMG! D:
    SNEL VEDER!
    PLEASEEEE!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen