Foto bij ~31

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • MevrStyles

    hallooooooo !!!!!!!!!!
    - die grote hoeveelheid uitroeptekens ging er lichtjes over maar ik deed erom dus hey -
    weetje, mijn leerkracht wiskunde zet ook altijd zoveel uitroeptekens. Ik krijg er echt mijn tik van
    weetje (das echt mijn woord eig, sorry), vrijdag begin ik met mijn examens maar ik zit met een dilemma.. normaal zou ik met de fiets gaan, dan kan ik als mijn examen klaar is, meteen naar huis fietsen, maar het is nu zo verschrikkelijk koud en volgende week ging het schijnt zelfs nog vriezen dus echt veel zin heb ik daar niet meer in..
    dan kan ik ook met de bus gaan, sochtends geen probleem, maar die rijd maar op bepaalde uren en meestal ben ik altijd klaar al er net een gepasseerd is dus dan moet ik minstens een uur wachten in de kou op de volgende bus dus dat zie ik dan ook weer niet zitten.. mijn mama jheeft aangeboden om me te komen halen elke dag als mijn examen gedaan is, maar ik wil haar niet van haar werk afhouden.. ze is fotograaf weetjewel, en ze zit nu net in die comunieperiode al dus heeft ze veel werk, snapje?
    Oke, deze reactie slaat echt nergens meer op, sorry.. maar wat zou jij doen? bus of fiets? SNEL VERDER EN BETERSCHAP !!!!! (here we go again (: )
    wow dit is de stomste reactie ooit, sorry

    1 decennium geleden
  • LauraAime1D

    Beterschap!! xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen