Schuin gedrukt is gedachten

Ik stond op en rende uit het steegje. Ik kon opeens veel harder rennen dan normaal. Maar ik had erge, erge dorst. Ik hoorde een paar stemmen hier dichtbij en rende er naar toe.
'Hey, kijk daar is een nieuwe vampier!' riep een jongen Wat ben ik een vampier! Ik wil geen vampier zijn! Ik rook een lekkere geur ik rende er zo hard als ik kon naar toe. Er was een mens. Een andere vampier kwam naar me toe.
'Ga hier weg zo snel mogelijk, Riley kent je nog niet, je kan nog ontsnappen,' fluisterde een vampier in mijn oor.
'Waar heen dan?' vroeg ik
'Ga naar een bos aan de overkant van de zee,' zei de vampier
'Oke...' zei ik bang. Ik had nog nooit gezwommen. Ik sprong op een dak van een huis. De zee was hier vlakbij. Ik sprong van dak naar dak. Maar toen stond ik stil, ik rook een heerlijke geur onder me. Onder me zag ik een mooie vrouw. Ik kon me niet bedwingen. Ik sprong boven op de vrouw en ik zette mijn tanden in haar nek. Ik zoog haar helemaal leeg. Dat was zalig. Maar nu naar de zee. Ik rende zo hard als ik kon naar de zee. Ik hoorde een paar stemmen deze kant op komen. Ik sprong in de zee. Ik kon gelukkig zwemmen en snel ook! Na vijf minuten zwemmen kwam ik bij een bos aan. Ik klom de zee uit en ik klom meteen een boom in. Wat moet ik hier nou doen?

Reageer (2)

  • Frey_

    Oewww love it!(H) leuke story, aboooo

    1 decennium geleden
  • LovelyWorld

    Like it!! Snel verder schrijven!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen