Wow,
ik kreeg in een keer weer zin om te gaan schrijven op deze story, omdat er nog gewoon fk 70 abbo's zijn.
Ik hoop dat jullie nog gaan lezen, en weet ik het, spijt me dat ik niet geschreven heb!

Enjoy me nieuwe stukje.
Misschien is me schrijven iets anders geworden, sorry daar voor :$
xx

Niall Horan.

Ik keek haar aan en zag haar ogen langs Zayn glijden die voor bij liep, nou lopen kon je het niet noemen, het was eerder strompelen.
Zelf wist ik duidelijk wel dat er iets anders aan de hand was, de laatste tijd deed ze afstandelijk. Voorzichtig pakte ik haar hand vast en keek in haar ogen,
nog steeds die perfecte mooie ogen. 'Rachel wat is er?' fluisterde ik naar haar, en het bleef even stil. Ik bleef haar aan kijken en zag dat ze zocht naar een antwoord, 'Je kunt het me zeggen' zei ik. Ze knikte langzaam, 'Dat weet ik ook wel' vertelde ze zacht. 'Maar ik ben heel, heel erg bang dat jou ook wat over komt' zei ze zacht, en ze sloeg haar ogen neer. Ik sloeg mijn beiden armen om haar heen en keek haar aan. 'Weetje, dat gebeurd niet.. dit is een keer gebeurd en het gebeurd echt nooit, nooit meer' fluisterde ik zacht in haar oor en drukte een kus in haar haren. Rachel was echt een schat van een meid.
Ik snapte gewoon niet dat die soort van vader dit haar aan kon doen, haar hele jeugd is verpest, ze is waarschijnlijk nooit naar school geweest.
Gewoon te erg voor woorden. Ze keek me weer langzaam aan en drukte een lief klein kusje op me lippen. 'Ik hoop niet dat het gebeurd Niall, je weet het maar nooit' zei ze zacht, en liet me langzaam los en liep haar kamer in. Een zucht verliet mijn mond, gedachten spookten rond. Misschien staken ze me ooit ook wel een keer neer, maar hiermee heb ik Rachel kunnen redden toch?

Een week ging er voor bij en Zayn was eigenlijk gewoon bijna weer de oude. Het was gezellig met z'n vieren, alleen deed Rachel nog steeds een beetje afstandelijk tegen over mij. Ik stond op en raapte de borden bij elkaar en stapelde ze op en zette de borden op het aanrecht neer. Het ontbijt dat Rachel had klaar gemaakt smaakte echt verrukkelijk. Ik opende de kraan met warm water en liet het even stromen en pakte de afwasbak, en spoot er een laagje sop in en liet de borden er in glijden. Ik keek opzij en zag Rachel met een handdoek in haar handen staan en ze glimlachte naar me, langzaam begon ik de borden af te wassen en zette die naast me neer, waardoor Rachel ze kon afdrogen. 'Rachel..' zeg ik zacht en kijk haar aan. 'Ja?' zei ze naar een paar seconden stilte.
Ik keek haar aan en maakte me bordje af en zette die neer, en pakte een nieuw glas. Moest ik het vertellen? 'Rachel.. ik' ik bijt hard op me lip en kijk haar aan.
'Ik heb een plan.. '



Reactie?!
Kudo ? :)

Reageer (1)

  • annae

    Leuke stukje al heb ik wel en stuk terug moeten lezen om t te begrijpen hoop dat je dit keer sneller verder gaat!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen