Ik sprong van boom naar boom. Ik zag na een tijdje een bordje met: Welkom in Forks. Forks nooit van gehoord ik besloot maar veder te gaan. Na ongeveer 3 uur
hoorde ik stemmen. Snel klom ik hoger de boom in. Er schoten 7 mensen langs de boom. Waren dat wel mensen? Of vampiers?. Ik denk vampiers. Ik besloot achter ze aan te gaan. Dat lukte redelijk. Opeens stonden ze stil ik boste tegen een van hun aan. Ik viel op de grond maar ik stond zo snel als ik kon op en ik schoot weg. Ik zag dat ze achter mij aankwamen. Ik was erg bang zouden ze me doden of gevangen houden? Ik weet het niet. Er waren 2 meiden en 5 jongens.
Ik klom een boom in maar ze kwamen me nog steeds achterna. Ik kwam bij een tak vast te zitten. Ze waren bijna bij me. Ik begon te trillen. Ik trok zo hard als ik kon maar ik kwam niet los. De eerste was al bij me. De rest sprong naar beneden. De vampier was voor me gaan zitten het was een jongen. Hij had blonde haren. Hij leek al wat ouder dan de rest maar zeker niet te oud. Wat zou hij zeggen?

Reageer (3)

  • Sonyara

    oeff, arme BREE...

    1 decennium geleden
  • LovelyWorld

    Oeei spannend :O
    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Tyche_

    SNEL VERDER!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen