Foto bij Chapter ten

Je zult maar gekozen worden <3

Weird. Onze droom was precies hetzelfde. Ik vraag aan Harry wat het te betekenen heeft. 'Misschien is het een waarschuwing. Of een teken dat we echt bij elkaar horen' antwoord hij op mijn vraag. Ik bloos. 'Ik vind dat wij ook echt goed bij elkaar passen' reageer ik. 'Laten we naar beneden gaan om met de rest te ontbijten'. Harry gaat voor me de trap af en ik volg. We zeggen tegen de rest wat er is gebeurd. Niall begint schaapachtig te lachen en vraagt of we hem niet gewoon bang proberen te maken. 'Nee natuurlijk niet' antwoord Harry dan ook een beetje fel. Liam weet te vertellen dat ze vanavond een concert hebben en we ons daar op moeten voor bereiden. Ik, Elanor en Perrie mogen mee.

Ik heb mijn mooie shorts aan gedaan met daarop een hemdje met studs. Ik werk mijn make-up nog een beetje bij. 'Kom je lieverd?' hoor ik Harry roepen. Snel spuit ik nog wat parfum in mijn hals en pak ik mijn zwarte vestje uit de kast. Ik hol naar beneden en kom erachter dat mijn Iphone nog boven ligt. Halverwege de trap keer ik om en haal mijn Iphone. Hij valt bijna uit mijn hand als ik weer naar beneden wil lopen. Onderaan de trap staan mijn zwarte pumps. Ik stap in de mooie schoenen en ben meteen een paar centimeter langer.

In de limo is het heel gezellig. Met een glas champagne doen de jongens nog wat stem oefeningen en zingen ze Kiss You. Ik zing gezellig mee.

'We moeten over 1 minuut op' hoor ik Zayn roepen. Perrie, Elanor en ik blijven achter de coulissen. 'Hier zijn ze dan! ONE DIRECTION' word er aangekondigd en alle directioners beginnen te gillen. Na een paar nummers neemt Harry het woord en kijkt naar me. 'attentie alsjeblieft' roept hij in de microfoon. Het word stil in de zaal op een enkele gil na. Harry loopt naar de zijkant van het podium en pakt mijn hand. Hij trekt me mee het podium op. De zaal begint te gillen. Harry wacht even tot het wat stiller is en zegt dan. 'Dit is mijn vriendin'. Perrie en Elanor worden ook opgehaald door Niall en komen naast me staan. 'Nu dames. Nu hebben we twee mooie dames uit het publiek nodig voor een date' roept Louis. Ik mag een meisje uit de eerste rij kiezen voor Niall en Perrie kiest er eentje voor Liam. Een brunette en een blondine komen het podium op.:$

Reageer (2)

  • Payno

    Haha omg! Ik wil dat ! :3
    Haha nee peepsrauhl x'D
    NIALL IS VAN MIJ (A)
    Haha... sorry... dat moest ik even zeggen :3
    SNEL VEDER!!! <3
    x

    1 decennium geleden
  • peepsrauhl

    oeeeh verder! ik ben de blonde voor niall (cool)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen