Na een lange stilte kwamen Bella en de jongen kwamen weer binnen. Ik wou al weer op haar af want mijn keel brandde zo erg.
'Alice, Ga jij even met haar jagen?'Vroeg Carlisle. Alice knikte en nam me mee naar buiten. 'Bree, We jagen alleen op dieren.' Zei Alice lief maar streng.
Alice staarde voor haar uit. 'De Volturi.' Zei Alice ernstig. Alice pakte me hand en trok me mee naar binnen. 'Carlisle!'Riep Alice. Carlisle kwam er gelijk aan.
'Wat is er Alice?'Vroeg Carlisle. 'De Volturi, Ze komen voor Bella maar als ze Bree zien...'Zei Alice. 'Wanneer komen ze?'Vroeg Carlisle. 'Over 5 minuten!'Zei Alice.
'Wie komen er?'Vroeg Carlisle 'Alec, Jane,Marcus en Caius.'Zei Alice. Ik werd bang. Na 5 minuten dood stilte hoorde we iemand de trap op komen. Er was een vrouw en 3 mannen. Ze hadden zwarte gewaden aan met een capuchons. 'We komen voor Bella.'Zei de vrouw. Toen zag ze mij. 'Wat doet zij hier.'Vroeg ze. Ze keek me met een gemene blik aan en ik kreeg opeens erge pijn. Ik viel op de grond van pijn. Ik schreeuwde het uit. 'Marcus, Neem haar mee.'Zei de vrouw. Ze bleef me pijn doen. En ik zag dat niemand het leuk vond. Een van de mannen pakte me op. En de pijn stopte. Wat gingen ze doen met me? Waarom hielp niemand me? Ik keek naar Alice. Rustig Bree, Dit is de Volturi we komen je redden hoorde ik een stem in me hoofd. De man die me had liep weg en de andere van de Volturi volgde.

Reageer (2)

  • Sonyara

    arme schat...

    1 decennium geleden
  • Tyche_

    SNEL VERDER!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen