Foto bij Unbearable •Epilogue•

Voor deze ene keer geen spoilers, im sorry! Maar dat betekend niet dat ik niet reageer op jullie reacties :p je moet alleen wel uitzoeken wanneer ik in deze tekst reageer ^^ gemeen hè? Haha btw, JA DIT IS ECHT DE EPILOOG. En hehe inderdaad. Als ik Autumn was, was ik allang al dood geweest vanwege de pijn :p maar Autumn is tierelier dus ze kan er wat beter tegen :p hehe das leuk, gestoorde vrienden, ik heb ook alleen maar gestoorde vrienden xd. Hehe en dat zeggen bijna ALLE moeders, de mijne ook xd. Afslachten zullen Aurelena en Autumn in ieder geval doen hehe. Nou ja, pogingen tot xd. Haha wie weet, misschien veranderen ze nog in gemuteerde beesten ^^ dahdahdahdah bomen eten en uitkotsen? Ew ik kan niet tegen kots, dat zorgt ervoor dat mijn maag zich omdraait en me ook bijna over mijn nek laat gaan, maar maar ik heb maar twee keer in mijn hele leven overgegeven, jaja daar ben ik best trots op ^^ xd. OMG ben je de penvriendin van de kerstman?! Wil je tegen hem zeggen dat hij zichzelf eens moet laten zien met het geven van kadootjes? ^^ haha Autumn bedankt je voor je aanmoedigingen en Aurelena is een eentje teleurgesteld. Haha nee hoor :p ze kijkt heel blij en je hebt er weer een nieuwe vriendin bij. Oké dit slaat nergens op dus ik houd daar maar mee op xd. Maar goedgoed tot slot, ik ben blij dat jullie het supernice vinden :p ghehe in elk geval houd ik met dit hierboven op (btw: weer op m'n iPod geschreven ^^ ) en wens jullie veel leesplezier!
'xx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • Katalante

    OMFG 1 van de beste verhalen EVER

    1 decennium geleden
  • LydiaMalik

    GEWELDIG VERHAAL!!!! ik vind jou inleidingen ook heel leuk hoor xd

    1 decennium geleden
  • Quies

    1 woord: awesome! Ik zou nu een superlange zinloze reactie kunnen schrijven met enkel wat gebrabbel omdat ik niet weet wat ik in een reactie moet schrijven maar dat lijk me een beetje zinloos dus hou ik het maar op 'awesome' en die laatste zinnen, epic :)

    1 decennium geleden
  • Azriel

    Ik voel me nu heel dom,
    ik weet niet wat Unbearable betekend...
    GOOGLE TRANSLATE PLEAAASE.

    1 decennium geleden
  • NayapoutsX

    Cool einde, het was eff spannend op het einde wie er ging winnen mAar ik ben blij dat het toch Aurelala is

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen