Foto bij Unbearable •Thank you•

Hallo!
Dit is jammer genoeg dan echt het einde en ik zal afscheid van jullie moeten nemen. Ja moeten, want hierna ga ik echt niet meer een hoofdstukje schrijven (dat kan ook niet eens aangezien ze allemaal dood zijn hehe). BTW: Aurelena had GEEN zelfmoord gepleegd, haha. Ze ging gewoon dood door alle pijn en de wonden die haar aangebracht waren, zowel vanbuiten als vanbinnen ;) hehe xd, maar alsnog zouden de spelmakers er niet zo blij mee zijn xd.
Ik wil degenen bedanken die allemaal reacties hebben achtergelaten bij mijn hoofdstukken en ik vind het grappig dat mensen ook gewoon reageerden op elkaars reacties. Het zorgde ervoor dat het gezellig was (in mijn ogen dan ^^ ) en dat het leuk was om te lezen, reageren en om verder te schrijven natuurlijk! Jullie zijn stuk bij stuk geweldig, net zoals alle andere lezers die dan weliswaar nooit hebben gereageerd hier (alhoewel, dat kan misschien nu nog veranderen als sommigen nu denken dat ze een berichtje achter moeten laten ^^ hehe). Ik vind het al heel wat om vaste lezers te hebben en ik waardeer het heel erg.
Alle 59 abo's (een aantal waar ik nooit van had durven dromen voor een THG verhaal) bedank ik echt zo erg! Ik vond het Superleuk om voor jullie te schrijven en ik hoop dat jullie de hoofdstukken ook met veel plezier hebben gelezen.
Like I already said in ( I think) chapter 58, everytime when I finish a story, I feel like I'm ending a chapter of my life. Zo voelt het dit keer weer en het is een hoofdstuk wat ik eigenlijk niet wil sluiten, maar ik hoop dat jullie zo veel plezier nog hebben met het lezen, schrijven en maken van verhalen, quizzen, polls, gedichten en forums hier op Quizlet! Enen dit dankwoord wordt zo verschrikkelijk lang! Daarom brei ik er nu echt een eind aan en ik bedank jullie allemaal stuk voor stuk (letterlijk, dus let op je mail. Pas als je wat van me heb binnengekregen mag je je abo van me verwijderen ^^ gnagna.) en ik kus jullie allemaal driemaal op de wang en ik pink een traantje weg.
Vaarwel, lieve, geweldige, sadistische, aardige (wel een beetje een tegenstelling die laatste twee, haha) en leuke Quizletters!
Lots of Love,
Anna aka Impaired

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • lisax_

    Dit was zon geweldige story! =D

    7 jaar geleden
  • ThinkingFox

    nu moet ik een nieuwe story zoekén.................................

    1 decennium geleden
  • Quies

    And again: awesome story! Blij dat ik hem ontdekt heb in de jungle van verhalen hier op Quizlet. En als je een story graag hebt plaats je gewoon een reactie want zo maak je de schrijver/schrijfster blij en dan komt er sneller een nieuw hoofdstukje :) Dat is toch mijn theorie... Anyway, je hebt je reacties en abo's dubbel en dik verdiend

    1 decennium geleden
  • Azriel

    Ik denk dat Caleo net Autumn achterna is gegaan in het gestoord zijn...
    JE HEBT AUTUMN DOID LATEN GAAN, NU GA IK JE OPETEN ALSOF JE EEN KOEKJE BENT!!!
    Wauw meid, dat je nog geen doodsangsten uit staat slaat vliegt eet.
    Anyway, ik denk dat dit het beste HG verhaal is wat ik tot nu toe gelezen heb. Ik vind het jammer dat het af is gelopen, want nu moet ik weer een nieuw verhaal zoeken. Wat moeite doen betekend (ik ben niet zo'n fan van moeite doen)
    Het spijt me, de kerstman houd er niet van als ik wensen naar hem schrijf van anderen ;/ Dat zul je zelf moeten doen meid!
    Lots of hobnobs, Chris aka JANETDEVLIN

    1 decennium geleden
  • Crimbie

    Mijne allerliefst Impaired mijn abo zal NOOOOIT worden verwijderd. Dit zal een herinnering zijn die ik nooit zal willen vergeten. Dit was een pracht verhaal een verhaal dat ik natuurlijk nog eens gelezen zoals ik ook altijd bij super boeken doe. Voor mij is dit een boek een boek dat ik nog eens wil lezen. Ik zal je missen echt. Je vertrekt mis niet maar toch ga ik je missen ik ga je en vooral he verhaal missen omdat het een hoofdstuk was of my Life. A beautiful part. Je zal nog van me horen en dat van je dromen was niet gelogen. Ik zal je stalken of je nu wil of niet (: ik zal er altijd zijn. Allerliefste Anna ik zal je missen ): heel heel heel erg ): laat me nog heel veel van e weten

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen