Foto bij Chapter thirteen

Het zou toch niet dat hij..?

'Harry, ik moet je iets vertellen' zeg ik met een zachte stem tegen hem. 'Ik uhm.. I ik ben zwanger. Van jou' zegt ik voorzichtig. Harry kijkt me raar aan. 'Maar ik droeg toch een condoom?' vraagt hij. 'Ja ik weet het. Er moet een gaatje in hebben gezeten of zoiets' zeg ik. Ik heb geen idee hoe dit heeft kunnen gebeuren en zeg dat ook tegen Harry. 'Weet je zeker dat het van mij is?' vraagt hij. 'Dat weet ik iniedergeval zeker want jij was mijn eerste keer' beken ik. Eigenlijk schaam ik me er best wel voor. Ik ben volwassen en had nu pas de eerste keer gedaan. En dan ook metteen zwanger. 'Wil je wel een kind?' vraag ik aan Harry. Harry twijfelt en zegt eerlijk dat hij daar even over na moet denken. 'Dat snap ik' zeg ik omdat ik hem begrijp. Ik laat hem gewoon een paar dagen nadenken zodat we geen overhaaste beslissingen maken. 'Ik moet me voorbereiden op het laatste concert hier op Ibiza' zegt Harry. Ik loop naar de keuken om een smoothie te maken. 'Wil je ook een smoothie?' vraag ik. Harry knikt en ik loop naar de keuken.

Eigenlijk kan ik best lekkere smoothies maken. Al zeg ik het zelf. 'Lekker' zegt Harry als hij het op gedronken heeft. 'Weet je al wat je wilt?' vraag ik voorzichtig. 'Ik weet gewoon niet hoe het dan gaat en zo. Met de concerten en de tour. 'Ik kan hem les geven tijdens de tour. Dan gaat hij gewoon mee' bedenk ik. Harry kijkt twijfelend. 'Ik vind het ook zo zielig om het weg te laten halen' bekent hij. Ik heb geen flauw idee wat Harry nou eigenlijk wil maar hij is er niet super blij mee merk ik. 'Ik moet zo weg naar het concert. Ga je mee?' Ik knik omdat ik wel wat afleiding kan gebruiken. Dus stappen we even later samen in de limo.

'It's gotta be yoouuuu' zing ik vals mee. Het klinkt nergens naar maar ik geniet. Ik denk alleen maar aan de muziek en even nergens anders aan. Even is het stil en Harry komt naar de zijkant van het podium toe. 'Kom mee' fluistert hij naar mij. En ik stap het podium op. In de zaal klinkt een luid gegil. 'Ik wil iets aan je vragen' zegt hij in de microfoon. Zayn geeft Harry een klein doosje aan. Oh mijn god, het zou toch niet? Zal Harry mij ten huwelijk vragen?

Reageer (2)

  • LovelyWorld

    Omgggg exciting

    1 decennium geleden
  • Payno

    Yaaay!
    VEDER!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen