Foto bij Gossip Girl

Ik nipte aan mijn koffie en zette hem vervolgens weer op het salontafeltje. Gespannen staarde ik naar het beeldscherm. Ik was voor de zoveelste keer een film van Batman aan het kijken en nog altijd bleef het spannend en verveelde het me nooit. Ik voelde hoe de bank een stukje inzakte en er vervolgens een hoofd op mijn schouder lag. Ik keek naast me en glimlachte even toen ik Louis zag liggen. Zijn haren kriebelden tegen mijn wang aan en ik aaide er even met mijn hand door. Louis keek omhoog om mij zo aan te kunnen kijken en glimlachte naar me. De vlinders gierden weer door mijn lijf. Steeds weer als ik mijn ogen de zijne vonden of als ik zijn mooie glimlach zag gebeurde dit. Ik kon het gewoon niet tegen houden, niet dat ik dit gevoel wilde tegen houden. Ik had me nog nooit zo gelukkig gevoeld.
‘Goedemiddag allemaal! Een fijne dag tot nu toe gehad? Ik wel ik ben nog even naar buiten geweest voor een frisse neus en al snel kwamen er een hoop fans op mij af die ik dan allemaal wel weer een handtekening gaf en met ze op de foto ging. Een meisje ging echt helemaal door het lint man. Ze begon te schreeuwen en ze leek even geen adem te kunnen krijgen en toen werd ze gelukkig wel weer kalmer, maar ik schrok toch echt even hoor.’ En zo kwam de blonde Ier het moment verpesten. Vraag me niet hoe, maar hij wist zich tussen mij en Louis te proppen en grabbelde in de bak popcorn die op het tafeltje voor hem stond. Louis ging weer wat rechter zitten en keek mij met opgetrokken wenkbrauwen aan. Ik grinnikte even en keek naar Niall, maar hij leek niets door te hebben dat hij het moment verpest had. Niall was nou eenmaal een kwebbelkous, daarom hadden Louis en ik hem ook nog niets verteld over onze relatie. Natuurlijk wouden we dit wel, maar pas over een paar weken ofzo. Bovendien wilden we niet dat het nieuws nu al uit zou leken bij de pers.
‘O en een meisje wat nogal raar was stond er maar wat bij met niets anders dan een zonnebril op en een camera in haar handen. O en ze stelde allerlei rare vragen over jullie’ zei Niall met een volle mond waarna hij er nog wat popcorn bij propte. Ik keek Louis even verschrikt aan die het niet meteen door leek te hebben.
‘Wat voor vragen?’ vroeg ik ernstig aan Niall. Hij keek me even vreemd aan door de ernstige ondertoon in mijn vraag.
‘Gewoon stomme vragen, zoals of ik foto’s van jullie had of hoe vaak jullie al gezoend hadden, net alsof ze dacht dat jullie twee een relatie hadden. Best raar eigenlijk, normaal krijg je meer vragen over Larry, maar ja het is niet zo dat het waar is natuurlijk’ Niall begon te lachen om het laatste en ongemakkelijk lachten Louis en ik mee. Zenuwachtig keek ik Louis in zijn prachtige ogen aan.
‘Niall laat die twee toch, de tortelduifjes willen bij elkaar zijn!’ riep Zayn vrolijk die binnen kwam gelopen. Ik wierp hem een kwade blik toe en schudde even mijn hoofd. Vanuit mijn ooghoek zag ik hoe Louis zijn ogen neer sloeg en begon te blozen. Het zag er zo schattig uit dat ik een ‘Ahw’ niet meer in kon houden en vragend keek Niall me aan. ‘Au! Au!’ riep ik snel uit en greep naar mijn been die ik zo genaamd tegen de tafel had gestoten.
‘Gaat het?’ vroeg Niall mijn smoesje gelovend. Ik knikte snel en zag hoe Zayn geschrokken naar ons keek. Harry liep de woonkamer binnen en opende zijn mond om iets te zeggen, waarschijnlijk een opmerking over Louis en mij aangezien zijn mondhoeken omhoog stonden en zijn ogen van Louis naar mij vlogen. Zayn rende zo snel hij kon naar Harry toe en fluisterde iets in zijn oor. Harry liet een boekje wat hij in zijn handen vast had op de grond vallen. Het boekje viel open op een pagina met een ontzettende grote foto van mij en Louis. Helaas niet zomaar een foto maar een foto waarop we waren aan het zoenen. Mijn ogen werden groot en ik ging wat rechter zitten. Niall volgde mijn blik en kwam ook bij het boekje uit. Langzaam stond hij op en liep rustig naar het boekje toe. Ikw ilde Niall tegen houden door zijn arm vast te pakken, maar ik was net iets te laat waardoor ik op de grond rolde. Louis keek geschrokken op. Waarna hij zag dat ik van de bank af was gerold verscheen er een glimlach op zijn gezicht, die snel weer verdween toen hij mijn serieuze blik volgde naar Niall die het boekje had opgeraapt en er nu in aan het lezen was.
‘Jongens moeten jullie eens kijken! Lilo begint populair te worden dit is al de tweede keer vandaag dat ik iets ervan zie. Wat een onzin, vinden jullie niet? Al moet ik zeggen dat de foto wel heel erg echt lijkt, maar dat is hij niet… toch?’ Niall draaide het boekje om en ik kwam tot de conclusie dat die foto van een week geleden was. Wie had die foto gemaakt, en hoe had die gene dat kunnen maken? Harry en Zayn stapte langzaam achteruit en keken naar ons twee. Uit de blik die ze op ons hadden gericht vonden ze dat wij het Niall nu moesten vertellen. Het was ook de bedoeling geweest om het Niall vandaag te vertellen, maar dat was het ook al een week geleden. Steeds weer opnieuw kreeg ik het gevoel dat het niet goed was om het hem te vertellen, maar ik kon toch niet blijven liegen?
‘Jongens?’ vroeg Niall zachtjes. Er hing een ongelooflijke spanning in de ruimte, waardoor ik schrok toen Louis zijn hand op mijn schouder legde en mij terug omhoog hielp. Hij zette mij zonder er bij na te denken op zijn schoot en drukte een kusje in mijn nek waardoor er een raar, maar aangenaam gevoel ontstond in mijn onderbuik. Niall staarde ons met grote ogen aan en draaide toen naar Zayn en Harry die onschuldig begonnen te praten over het weer. Ik draaide mijn hoofd om naar Louis die even vergeten was dat Niall in dezelfde kamer was en het nog altijd niet wist van ons. In zijn blauwe ogen verscheen een sprankeling die zijn blauwe ogen nog helderder en mooier maakte. Ik kon me niet meer inhouden en drukte mijn lippen op die van Louis. Hij beantwoorde mijn zoen en de vlinders vlogen vrolijk door mijn buik heen. Ik wilde het niet meer, ik kon het niet meer. We moesten het aan de wereld vertellen. Het was onmogelijk voor mij om dit nog langer geheim te houden. We moesten ons geheim onthullen aan de wereld, met te beginnen aan Niall. Als hij het wist dan wist de halve wereld het straks ook en hoefde wij het nog maar aan de andere helft te vertellen. Al denk ik dat we Niall nu niets meer hoefden uit te leggen aangezien hij een paar meter verder van ons stond. Louis’s tong tikte zachtjes tegen mijn onderlip aan. Ik opende mijn mond langzaam en een gefrustreerd geluidje ontsnapte uit Louis’s mond. Waardoor ik een glimlach niet kon onderdrukken en mijn mond automatisch open ging. Waar Louis snel gebruik van maakte. Een passioneel liefdesspel begon, die kort daarna weer onderbroken werd door een gilletje die afkomstig was van Niall. Geschrokken deinsde ik achteruit.
‘Uh Niall we moeten je iets vertellen’ Louis’s stem klonk schor en sloeg over. Ik moest me inhouden om nog een kusje op zijn lippen te drukken en hem dood te knuffelen.
‘Ik denk dat ik het al weet’ Niall keek eng serieus, normaal glimlachte Niall altijd wel of keek hij vrolijk maar nu leek hij wel emotieloos.
‘Wisten jullie hiervan?’ vroeg Niall terwijl hij zich naar Zayn en Harry om draaide. Ze knikten kort en toen Niall zich weer naar ons omdraaide stond er een grote glimlach op zijn gezicht. Hij rende enthousiast op ons af en boog zich over mij heen om zo ook Louis in te knuffel te kunnen betrekken. Ik draaide me een stukje om, om Louis aan te kunnen kijken, maar hij leek er ook weinig van te begrijpen.
‘Ik wist het wel!’ kirde Niall blij uit. Zenuwachtig begon ik wat te lachen. Ik had geen idee waar over Niall het had.
‘Ik wist wel dat jullie verliefd waren op elkaar! Het moest wel waarom ging Louis anders opeens midden in de nacht naar jouw slaapkamer en kwamen er rare geluiden uit’ mijn ogen werden groot en mijn wangen werden groot.
‘Misschien moeten jullie eens wat stiller doen als jullie plezier maken in de slaapkamer… midden in de nacht… in het donker… met z’n tweeën’ zei Niall plagend. Louis wist Niall van mijn schoot af te duwen en ik schoot in de lach. Ik draaide me om naar mijn vriendje en zette onze passionele zoen verder.
‘Get a room!’ schreeuwde Zayn naar ons. Ik greep naar een kussen achter Louis zonder onze zoen te onderbreken en gooide hem naar achteren. Niemand mocht ons nog storen. En de hele wereld mocht het weten. Mijn vriendje is Louis Tomlinson.

Ik hoop dat je het een beetje goed vindt? :3.LILOOOOOOO aasjsjdhfdhjfkdshjf, sorry die heb ik heel lang moeten in houden x'D.

Reageer (1)

  • Peperoni

    N'aaaaaaw. Ik vind het echt heel erg goed!
    #LILOSHIPPER!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen