Foto bij 18-3-2013 fails

ja hier zijn wat fails van vandaag!!! :p of gewoon wat grappige dingen enzo!!! Vertel wat je er van vind en als ik 5 abo's heb zal ik dan een paar theorie's hier schrijven??? (da zijn gewoon dingen die ik aan elkaar koppel met mijn goede logica (kuch kuch) maar daar komen rare dingen uit voort (zeggen sommige toch))

Ja er is weer wat gebeurt vandaag hoor!!!

1. ik had examen 2 uurtjes fysica het viel nog wel mee maar ik he op 1 ding iets raar geantwoord:
Meneer vroeg: welke term bepaalt dit?? En ik wist dat totaal niet!!!! Dus had ik eerst geschreven: het boek der wetten (ik dacht van dat zal er normaal wel instaan he!!!) maar dan heb ik gezegd tegen mijzelf: Lieselotte wees nu toch eens realistisch!!!! En dus heb ik geschreven: De steen der wijzen.


2. Ik had daarna nog 5 uur les en het 3de en 4de uur had ik Nederlands van iemand dat ik niet ken ( mij echte leerkracht is weg met 7mode naar Italië. En deze leerkracht was gewoonweg GENIAAL!!! Heel de les door zei die: dat is gewoon PRACHTIG!!!! En die bleef dat maar zeggen!!we hebben geteld hoeveel hij PRACHTIG zei op 15 minuten en dat was zo ongeveer 13 keer!!!!!


3. daarna had ik po en toen zaten ik en Erik naast elkaar ( Eis een goede vriend van mij) en ik had vandaag 2 vlechtjes in mijn haar gedaan. En hij vond het zo nodig om daar aan te trekken dus mijn hoofd was wel dicht bij het zijne. En toen vond maarten het grappig om nog harder aan die te trekken en Erik en ik zijn met onze hoofden tegen elkaar gebotst!!! (dat deed pijn)


4. ik stond voor het Engels lokaal en meneer kwam er aan en ik vond het zo nodig om achter hem te gaan huppelen en ik was evenwijdig met de muur aan het huppelen en ineens kwam de muur op mij af!!! Ik denk dat ik gewoonweg te aantrekkelijk ben om geen knuffel te geven ;)

^^ dat was het zo een beetje!!! Zouden jullie graag een video van mij willen waarin ik de regendans dans met vrienden van mijn broer??? Das ook best hilarisch!!! (alle ja mijn vrienden lachten zich dood!!!)

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen