Foto bij Bij de Pitt's

by Dragon Flies

Luke pov

'I'm bored!' zei ik hardop.
'Don't you think I am?' antwoordde Anna slecht gehumeurd.
'Calm down, calm down! Why are you so crabby?'
'We cannot go out because of the paparazzi,' antwoordde ze.
'True,' zei ik meer tegen mezelf dan tegen haar. We woonden in een enorm huis en we kregen alles wat ons hartje begeerde. Maar het enige wat we niet konden krijgen waren vrienden. Onze ouders, Angelina Jolie en Brad Pitt, waren wereld beroemd en werden dus gevolgd. We woonden al zeventien jaar opgesloten in een kasteel met bediendes die in onze dienst waren.
'I'm going to the garden,' zei ze zuchtend.
'Wait, I'll come with you!' Snel rende ik achter haar aan. We waren een tweeling, maar zo erg leken we niet op elkaar. In geen honderd jaar! Maar we hadden wel een sterke band. Omdat we van de wereld buitengesloten waren hadden we ons op ons zelf afgewezen. 'Look at those roses,' zei ik wijzend naar de uitgebloeide rozen.
'Yes, there are beautiful. And look! The butterflies in the sky. They look so free and happy...' zei ze dromerig. Ik wist wat ze dacht. Ze dacht of ze ook van die vleugels kon krijgen om ook zo vrij in de hemel te kunnen gaan vliegen zonder gevangen te zitten.
'Don't steal my passion!' zei ik grappend.
'He, I'm just saying what I think,' zei ze plagend en duwde me in de zwembad. Ze begon keihard te lachen.


Anna pov

'Look at you!' zei ik tegen mijn broer die onhandig uit de zwembad ging. Hij was helemaal doorweekt en ik kon maar niet stoppen met lachen.
'You...' zei hij bedreigend, maar met een klein glimlachje op zijn gezicht. Ik begon te rennen door de tuin en hij kwam achter mij aan rennen.
'Catch me if you can!' zei ik pesterig. Dat deden we eigenlijk de hele tijd. Elkaar zitten plagen. Maar dat was ook het enige leuke dat telkens anders was om te doen. Een andere "hobby" van ons was onze bediendes "pesten". We renden het huis binnen en renden zo het hele huis door.
'I'm going to get changed,' zei hij.
'Don't get lost!' zei ik.
'Haha,' antwoordde hij sarcastisch. Daarna ging hij weg en ik ging maar beter ook naar mijn kamer. Ik deed mijn cd-speler aan en zette mijn lievelingsliedje op. "Diamonds" van Rihanna. Zo verliep de dag verder tot papa en mama weer thuis kwamen en we gingen avondeten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen