Foto bij 027

Omdat Niall Hot is :)

Rachel.

Ik werd langzaam wakker van wat gewoel naast me, even knipperde ik met me ogen en keek opzij en zag Niall. Hij sliep wat onrustig, ik boog me naar hem toe en voelde dat ik naakt was, ik beet zacht op me lip en drukte een kusje op zijn voorhoofd. Het was fijn vannacht, met een slag duwde ik de dekens van me af.
Vlug trok ik mijn bh en string aan die op de grond lagen, en trok er een shirt van Niall over heen. Weer dacht ik na over wat Niall me had vertelt.
Een soort van vakantie, ik was bang dat er nog mensen van me meester in het buitenland werkte. Maar zo niet dan konden we allemaal een baantje zoeken en gaan werken, zodat we het huis en eten allemaal kunnen betalen. Even keek ik naar Niall die nu nog vredig ligt te slapen. Nadat ik een tijdje heb lopen staren stapte ik de kamer uit en zag Anna. 'Hey!' zei ik en gaf haar een knuffel. 'Hey' mompelde ze en keek me aan. 'Je moet niet zo hard kreunen man, heb vannacht niet kunnen slapen' lachte ze me toe. Al snel voelde ik het bloed naar me wangen stromen. 'Oh sorry' stotterde ik. Hadden we zo luidruchtig gedaan? Een zucht verliet mijn mond. ' Had jij het plan ook al gehoord, of heeft Niall jullie nog niks verteld?' zei ik en zag Anna even na denken. 'Je bedoelt dat van die vakantie idee?' zei ze zachtjes. Ik knikte. 'Ja dat ja, wat vind jij er van?' ik keek haar aan en zag dat er iets raars was, of iets anders..


___
Sorry voor korte stukje!
maar heb stukje belooft.
xx

Reageer (1)

  • annae

    Is, niet erg dat t kort is vindt wel leuk je houdt je er tenminste aan. Leuk hoofdstukje torens en graag snel verder kort of lang maakt niet voor mijuit

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen