Foto bij O67

Hee peepz sorry voor het late hoofdstuk maar ik heb wat kleine probleempjes: 1. Ik snap niks van wiskunde 2. ik ben m'n Nederlands boek kwijt 3. Ik ben m'n ipod sinds zondag kwijt. 4. ik had het hoofdstuk af maar toen viel m'n laptop uit en was alles weg, ik kwam in een mini depressie en had geen zin meer om te schrijven. 5. ik heb 4567654567 verhalen om te volgen. 6. Mijn klas zit in de ''I love school'' fase dus elke keer als de leraar/lerares het huiswerk voor die dag opschrijft wordt er geroepen ''Meer meer' 'we houden van huiswerk' 'leren Yeaah' 'mogen we nog wat extra' 'Leren is leuk we houden van school' en dat soort dingen. begrijp me niet verkeerd, ik ben heel erg ''dankbaar' enzo voor het feit dat we hier allemaal onderwijs enzo hebben maar, nee ik heb nu niet echt de behoefte aan 2x zoveel huiswerk dan oorspronkelijk de bedoeling was. kortom het gaat allemaal geweldig ^^

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Bluett

    leuk!!!!!!!!!!
    snel verder!(Y)

    1 decennium geleden
  • AnneloesXx

    TROLOLOLOLOL LOLOLOL LOLOLOLOLO daar had ik dus zin in. maar heel leuk!!!!!!!!!!!!! snel verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(hoera)

    1 decennium geleden
  • kukeluusje

    haha leuk snel verder:D(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen