Foto bij Simon's speech

Terwijl Louis liefdevol over mijn rug streelt kijk ik de jongens aan. De sfeer is hier duidelijk gespannen...
Zayn vindt het blijkbaar als enige grappig dat Liz en Harry elkaar gevonden hebben op dezelfde dag als Louis en ik.
Liam en Niall staan er erg gekwetst bij. Ik wist echt niet dat het bij Niall zo diep zat...
Arme jongens, ze zullen er wel door geraken. Eens zien of wij die speech van Simon wel overleven.
Ik heb dit nog maar net gedacht of hij komt binnen. Zijn gezicht staat uitdrukingsloos, ik heb geen idee van wat ik moet verwachten...
Louis weigert om me los te laten wat me wel een super gevoel geeft, het kan hem echt niet schelen dat we de regels overtreden.

'Ik heb een paar dingen te zeggen maar ik wil beginnen met jullie te feliciteren. Dankzij jullie uitstekend team work werd de veiligheid van minister Cameron tot het uiterste gegarandeerd. Zelfs gedurende onverwachte omstandigheden brachten jullie het er goed vanaf. Zoals jullie ongetwijfeld wel verwacht hadden heb ik jullie niet samen geroepen om jullie uitgebreid te feliciteren. Door jullie uitzonderlijke werkomstandigheden hebben jullie extreme risico's genomen die ik niet aanvaard. Jullie hadden allemaal dood kunnen zijn of nog erger gemarteld om infomatie te verzamelen. Beseffen jullie dat eigenlijk?'
Simon zwijgt. Een beetje beschaamd knikken we en durven elkaar bijna niet aankijken.
'Ondanks het verbod om met elkaar om te gaan op de missies hebben jullie dit bijna allemaal wél gedaan. Meer nog, we zitten nu met 2 verboden koppels. Liz en Harry, Louis en Sienna. Ik hoop dat jullie begrijpen dat hier een straf aan hangt? Ik zal jullie deze nu medelen. Jullie worden alle 4 uit section 5 ontheven voor minstens 5 maanden. Dat wil zeggen vanaf dat jullie hersteld zijn. Is dat begrepen?'
Geschrokken kijk ik Louis aan. Vijf maanden geen veldwerk? Dat kan Louis nooit aan. 'Excuseer Simon?' Probeer ik uiterst voorzichtig.
'Sienna? ' Zegt hij verbaasd dat ik tegen hem in ga. 'Ik zou mezelf graag permanent laten verbannen als dat ervoor zorgt dat Louis zijn straf niet moet uitzitten. De straf is zwaarder voor hem dan hij ooit voor mij zal zijn.' Beken ik . 'Ik zal mij ook wel terug trekken.' Fluistert Liz terwijl ze door Harry's krullen aait.
'Jongens, dit is exact waarom ik geen koppels wil. Vrouwen plooien te gemakkelijk om datgene waar ze van houden te beschermen. Hebben jullie dat begrepen?' Vraagt Simon met zijn ogen op Liam, Zayn en Niall gericht. De jongens knikken snel. Het is niet het moment om slimme antwoorden te geven of om tegen Simon in te gaan.
'Dames, ik zal over jullie voorstel nadenken maar ik weet niet wat ik zal beslissen...' En met die woorden verlaat Simon de kamer.
Het blijft ijzig stil in de kamer. Section 5 zal nooit meer zijn wat het geweest was.

Wat denken jullie dat Simon gaat beslissen? Of nog beter... wat willen jullie dat hij beslist (lol)

Reageer (2)

  • FabriziaNaomi

    Hij ziet het gewoon door de vingers everybody happy !!!!!

    1 decennium geleden
  • FabriziaNaomi

    Hij ziet het gewoon door de vingers everybody happy !!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen