Foto bij 14+ Fernando Torres

*Fernando Pov*

Je bent net terug van een zware training en ligt nu in de zetel. Mona zit naast je op de grond en zit je benen te masseren. Dat doet ze altijd als je een zware training hebt gehad, anders voel jeje benen niet meer. Je bent heel blij dat je haar hebt ontmoet. Ze is zo lief, schattig en in bed is ze een tijgerin. Hmm als je er aan denkt krijg je al zin. Ze heeft je rechterbeen gedaan en gaat nu op de bank zitten om aan je linkerbeen te kunnen.
Jij: Heb je er ooit aan gedacht om masseuse te worden?
Mona: Nee. Maar ik blijf liever jou privémasseuse.
Jij: Dan is het goed.
Ze begint eerst aan je kuit en daarna aan je dijbeen. Aan je dijbeen moet jeje best doen om niet opgewonden te worden. Ze wrijft steeds hoger en hoger tot wanneer ze stopt. Je kijkt haar met een pruillipje aan en ze lacht naar je.
Jij: nou, waarom stop je?
Mona: ik heb gedaan.
Ze bukt haar voorover en drukt haar lippen op die van jou. Je trekt haar dichter en gaat met je hand onder haar blousje. Ze gaat met haar hand onder je shirt en krast met haar nagels over je sixpack. Je laat haar lippen los en kreunt. Ze bijt op haar lip en kijkt je geil aan. Zachtjes begint ze tussen je benen te wrijven. Je opent de knoopjes van haar blousje en gooit het ergens achter je. Ze trekt je shirt over je hoofd en begint kusjes te geven in je nek. Je slaagt je hoofd naar achter zodat ze er beter bij kan en gaat met je handen onder haar rokje. Je duwt hem af haar kont en wrijft over haar billen. Je draait haar om tegen de leuning en gaat dan op haar liggen.
Jij: je ziet er zo geil uit. Is dat een nieuwe bh?
Mona: ja. Speciaal voor jou.
Je drukt terug je lippen op die van haar en prutst aan de sluiting van haar bh. Je gooit hem opzij en ze wrijft over je rug. Ze gaat met haar 2 wijsvingers en middenvingers in je boxer en schuift hem een beetje naar beneden. Je gaat met je handen over haar zij naar boven en blijft hangen bij haar borsten. Je gaat met je duimen over haar tepels en begint kusjes te geven van haar hals, tussen haar borsten tot aan haar navel. Ze doet je boxer af je kont en je shot hem weg. Ze gaat met haar hand over je heup zo naar je stijve. Ze neemt hem vast en begint zachtjes te trekken. Ze wrijft met haar duim over je eikel en je bijt zachtjes in haar schouder. Hoe sneller ze beweegt met haar hand en duim, hoe harder je moet kreunen en hijgen. Je doet haar slipje uit en begint haar te strelen. Ze slaagt haar hoofd naar achter als je een vinger naar binnen duwt. Ze laat je stijve los en je gaat met je vinger uit haar. Je zet je goed en gaat voorzichtig in haar.
Mona: hmm Ferrie, dieper.
Ze neemt je kont vast en duwt je dieper in haar. Je begint sneller en dieper te stoten. Ze zet haar nagels in je rug en laat een kreun/gil. Daarna laat ze haar armen slap hangen en kijkt ze je met een glimlach aan. Je stoot nog door tot je ook klaarkomt en laat je op haar vallen.
Jij: weer zo lekker en geil
Mona: Ja. Dat is waar.
Ze duwt haar lippen op die van jou en je geeft haar een tongzoen.
Daarom ben je zo blij met haar en gelukkig. Ze is je alles en je zou niet weten wat je zonder haar zou moeten doen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen