Foto bij Nord High School

by LeinHoran

Jackie Lee Pattinson/Jackie Lee Simons

"Hey babe," fluisterde Alex, terwijl hij me knuffelde. Ik keek omhoog naar zijn grote ogen. Zijn vinger gleed langzaam over mijn lip, voordat hij zijn lippen erop drukte. De bel onderbrak onze kus. Hij trok zijn hoofd terug en zuchtte diep. Mijn lippen krulden omhoog. Hij was ook zo mooi als hij geërgerd was.
"I have maths. What do you have?" vroeg ik Alex.
"I have gymnastics," antwoordde hij met zijn schattige Britse accent. Hij trok zijn gymtas uit zijn locker. Met mijn lange vingers duwde ik het dicht. Ik drukte nog een snelle kus op zijn zachte lippen.
"Goodluck! See you, sweetheart," zei ik, terwijl ik me omdraaide om naar mijn lokaal te lopen.

"Goodmorning," mompelde ik naar de meisjes met wie ik wel eens mee omging. Ik noemde ze wel vrienden, maar ze kenden me niet echt. Als het mocht, had ik ze het al lang verteld! Maarja, dat kon dus niet.


Logan Jall Pattinson/Logan Jall Simons

"Morning bro," riep ik naar Thomas nog voordat ik van mijn fiets af was.
"Mornin'!" riep hij terug, nog met volle mond.
"Man, what are you doing?" vroeg ik verbaasd.
"Just.. eating.." Zijn mond was al iets leger.
"Couldn't you do that at home?" Het was nogal een vies gezicht.
"Yes, but I was hungry again." Dat had ik moeten weten. Thomas heeft altijd honger. Soms vroeg ik me af waar hij het eten vandaan haalde.
"Did we have homework for Spanish?" Als hij nu ja antwoordde, had ik echt een probleem. Onze spaanslerares was knap, maar echt een kreng. Als je je huiswerk niet had, kon je meteen nablijven.
"Uh.. Yes.." Thomas keek me ongelovig aan. Toen werden zijn ogen groot. "Don't tell me you forgot!"

Samen met Thomas liep ik naar ons klaslokaal. Miss Hale deed de deur open. We liepen langs haar heen het lokaal in en gingen op onze plek zitten. Haar bruine ogen gleden over de leerlingen. Even bleven ze bij mij haken. Shit, zou ze het door hebben? Zo onschuldig mogelijk keek ik terug. Haar ogen gleden verder. Opgelucht keek ik Thomas, die me als een idioot zat uit te lachen, aan. "Shttt! She will notice if you keep laughing like an idiot!" beet ik hem toe. Hij verborg zijn lach door zijn vuist tegen zijn mond te drukken.
"What's up?" ook Skandar had gemerkt dat Thomas raar deed.
"Logan forgot his homework," fluisterde Thomas terug.
"Yeah, thanks mate! Maybe you should tell Miss Hale immediately!"
Thomas wilde zijn mond al opendoen om het door de klas te roepen, maar ik was net iets eerder. Ik drukte mijn hand tegen zijn mond en zei; "Sarcasm, Thomas. It's called sarcasm."
Zodra ik mijn hand weer had weggehaald, begonnen Thomas en Skandar te lachen.
"What's so funny, Skandar? Share it with us so we can laugh too," Miss Hale keek geïrriteerd onze richting uit.
"Aah... Logan was just being stupid.. again!" Skandar lachte het, voor zover dat kon, weg en gelukkig ging Miss Hale er niet meer op in.
Het leek eeuwen te duren totdat de bel ging en het kostte ons maar 2 minuten om het klaslokaal uit te rennen toen hij eindelijk ging.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen