Hoi, hierbij geef ik een voorbeeld :)
Dit is de info die je kan geven.

Lyrics:
Oh, you got his heart and my heart and none of the pain
You took your suitcase, I took the blame.
Now I'm tryna make sense of what little remains, ooh
'Cause you left me with no love and honour to my name.

Hoofdpersoon: Maya (21)
Mannen die ze tegen komt: Louis Tomlinson, Danny O'Donoghue
Verhaallijn: ze komt Louis tegen en begint een romance met hem. Door Niall's connecties komt ze in contact met The Script.
Danny en zij hebben een connectie die ze niet verwacht had en ze kan het niet verstoppen.

Maya en Dana lopen rond in Brussel Centraal. Ze gaan de eurostar naar Londen nemen als begin van hun citytrip.
In de eurostar komen er plots twee jongens over ons zitten. En beginnen in het Engels tegen ons te praten.
'Hi girls, are you going to Londen? ' Vragen ze met een duidelijk Brits accent
'Yes, we are.'
'Care to see it backstage?' Vraagt één van de jongens.
Verbaasd kijken we de jongens aan. Zonder waarschuwing halen de jongens hun zonnebril en mutsen van hun hoofd.
'Oh my god...' Fluistert Dana. 'Harry and Louis?' De jongens leggen een vinger op hun lippen en knikken.
Wow! Wacht ? Ik zit met twee sterren op de trein?
De hele rit naar Londen verloopt vlot . We praten de hele tijd met de jongens en worden door hen op het hotel uitgenodigd. Bij mij klikt het vooral goed met Louis en dat ziet Dana ook .
'Maya.' Fluistert ze . 'Hem niet opeten hoor, hij heeft het nog maar pas uitgemaakt met zijn vriendin.' Ik glimlach en knik . Ik ben helemaal niets van plan.

In Londen stappen we met de jongens in een taxi en laten ons naar het hotel rijden. In de gang houdt Louis me tegen wanneer Harry met Dana de kamer in gaat. 'Wil jij heel even met mij mee?' Vraagt hij zacht. Ik knik en volg hem in wat blijkbaar zijn kamer is.
De deur is nog maar net dicht wanneer hij me zacht tegen de deur duwt. 'Maya, i don't know why but i'm feeling amazing around you.' Blozend vertel ik dat het wederzijds is. Louis drukt zijn lippen op de mijne en ik verdwijn in de kus.

Weken gaan voorbij, Dana en ik zijn langer in Londen dan verwacht maar dat vinden we beide helemaal niet erg. Louis en ik doen het rustig aan maar het gaat goed. Hij wil graag volgende maand een persconferentie bijeen roepen om mij voor te stellen als zijn nieuwe vriendin. Spannend! Vanavond gaan we eten. Niall wil niet zeggen met wie, hij wilt enkel zeggen dat het met nog andere beroemdheden is.

Aan de tafel tijdens het diner verschiet ik mezelf een ongeluk.
Danny O'Donoghue! Mijn grootste crush ooit? 'Maya? Gaat het wel?' Fluistert Dana wanneer ze mijn gezicht ziet. Ik schud mijn hoofd en ze neemt me mee naar het toilet. 'Dana, Danny? Waarom? Waarom moet alles nu zo moeilijk worden?' Vraag ik, op de rand van huilen. 'Oh Maya, het zal wel meevallen. Je hebt Louis nu toch ?' ' Ja, maar ik denk nog super vaak aan Danny ookal is hij onbereikbaar. Of was tot nu toe.' Dana troost me en weet me te overtuigen dat dit enkel een etentje is. Wat kan er nu gebeuren, toch? Ik geef haar gelijk en samen gaan we naar binnen.
Tijdens het dessert moeten de jongens van one direction echter "vluchten" voor enkele fans. In de chaos die ontstaat blijf ik alleen achter met The script.
Ze bieden aan om me met de auto aan het hotel af te zetten, natuurlijk zeg ik ja.
Mark en Glen zitten vooraan, ik en Danny achteraan. Plots krijgt alles een andere wending wanneer Danny bekent dat hij geraakt is door mij.
Ik kan mijn gevoelens niet onderdrukken en zit dan ook al snel te kussen met Danny. Aan het hotel neem ik snel afscheid van hem en loop huilend het hotel binnen. Ik laat me aan Louis' deur op de grond zakken en wacht tot hij de deur open doet. Geschrokken kijkt hij me aan. Ik biecht alles op en zeg dat ik weg ga. Ik wil hem niet pijn doen maar in mijn hart voel ik meer voor Danny.
Ik loop de kamer uit, ga bij de andere jongens binnen. Ik vertel hen alles razendsnel en verlaat het hotel. Huilend bel ik naar Danny die me onmiddellijk komt halen.

Maanden later

Ik en Danny zijn nu al een paar maanden samen. Binnenkort vertrekt hij op tournee en ik ga mee. Dana zit nog veel bij one direction en soms ga ik mee. Louis heeft het heel moeilijk met onze break en verwijst vaak naar de liedjes 'Break even' en 'Six degrees of seperation'. Iedere keer opnieuw doet hij me pijn maar ik besef dat ik het verdien. Ik hoop dat hij snel iemand nieuw tegen komt. Ik wens hem het geluk toe dat ik nu voel.

Reageer (1)

  • Hood

    moooooooi! (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen