Foto bij Sienna Burke

Lizzie had zich zo ongelooflijk sterk gehouden aan de telefoon maar nu ze afscheid van Harry had genomen liepen de tranen over haar wangen.
Dat was het eerste wat ik terug zag nadat de echte dokters mij weer bloed bij hadden gegeven. Ze hadden mij gezegd dat ik moest blijven liggen maar ik kon Lizzie toch niet alleen laten? Voorzichtig stap ik uit bed, steunend op Louis die als een gek op mij afgevlogen komt.
'Wat denk je dat je gaat doen?' Vraagt hij streng.
'Lizzie needs me.' Louis zucht en brengt me naar Lizzie's bed.
Ik kruip bij haar onder het deken en trek haar dicht tegen me aan.
'It's gonna be allright, we will find him.' Fluister ik zacht.
'Dat kun je mij niet beloven.' Zegt ze snikkend.
'Nee, dat is waar, maar ik kan je wel beloven dat wij er alles aan zullen doen om hem terug te krijgen. Degene die hem ontvoerd hebben zijn zo lomp als dat ze groot zijn.' Een glimlach verschijnt op Lizzie's gezicht.
'Ik ben zo moe Sienna.' Met een aai over haar wang stel ik haar gerust.
'Dat zijn we allemaal. Wat denk je? Eerst maar goed uitrusten zodat we ons 100% kunnen concentreren op het redden van Harry?' Ik zie dat ze twijfelt maar dan komt Niall met het beste argument. 'Lizzie, hoe kwaad denk je dat Harry zal zijn als je in deze toestand hem wilt gaan helpen? Wat als hij je verliest doordat jij niet eerst wilt uitrusten? Hij zal zich dat altijd kwalijk nemen...' Er schuiven allerlei emoties over Lizzie's gezicht, ze zucht.
'Jullie hebben gelijk.' En met die woorden laat ze haar hoofd op haar kussen rusten.

Wanneer ik zeker ben dat Lizzie slaapt kruip ik extreem voorzichtig uit het bed naar de zetels waar de jongens liggen. Ik struikel bijna maar kan me nog net rechthouden om me dan te laten zakken op Louis' schoot. 'Honey?' Vraagt hij teder. 'I'm sorry.' Zeg ik voor ik mijn tranen de vrije loop laat. 'It's oké.' Zegt hij, hij aait over mij rug om mij te troosten maar voor de aller eerste keer werkt dat niet. 'Wat moeten we nu doen?' Vraag ik snikkend. 'Ik ben helemaal niet zo sterk als ik wil lijken voor Lizzie.' 'Dat weet ik lieverd, maar allemaal samen zijn we dat wel.' Plots hoor ik een kuchje. Lizzie is toch niet wakker geworden? Angstig kijk ik de kamer rond en zie achter het gordijn vaag het licht van een laptop. Louis tilt me op en brengt me naar het raam. Het is Niall! 'Hey guys.' Zegt hij zacht. 'I'm sorry to see you this way Sienna.' Het is lief bedoelt maar daardoor kan ik een nieuwe golf van tranen niet langer bedwingen.
'Het is oké Sienna, jij hoeft niet altijd sterk te zijn.' Zegt Liam die er ondertussen ook bij is komen staan. 'Misschien heb ik wel een positief puntje.' Zegt Niall voorzichtig. Ruw duw ik mijn tranen weg. 'Wat dan?' Vraag ik zacht.

'Ik heb Harry's gsm getraceerd.'

Reageer (3)

  • 5Boys1Dream

    aaaaaaaaaaah the feelings :o snel verder i can't wait! x

    1 decennium geleden
  • Arquitecta

    aah spannend ga snel verder(lol)

    1 decennium geleden
  • FabriziaNaomi

    Snel verder !!!!! Xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen