Foto bij Crash three

Zayn Malik Pov

Als mijn ogen terug open gaan schijnt een zonnestraal recht in mijn gezicht en verstop me daarom achter een kussen. Als ik wat beter tegen het licht kan haal ik het kussen weg en ga rechtzitten. Ik sta op en besluit om maar wat eten te maken voor de andere en mij. In de keuken kijk ik wat rond maar vind niets. Gelukkig hebben we wat eten van thuis mee. Ik open de dozen waar dat inzit maar vind enkel wat spullen om spaghetti te maken. Het is dan ook het enigste wat ik zomaar even kan klaarmaken. Alles wat ik nodig heb neem ik uit de doos mee naar de keuken en begin er aan.

Na een klein half uurtje was ik zo goed als klaar en wilde even naar de tuin gaan als er gebeld word. Ik ga de deur opendoen en luid pratend komen mijn drie vrienden binnen. Drie? waar is Niall? ze zien me niet eens staan en zo te zien zijn ze druk aan het discussiëren. Ik laat de deur open staan. Misschien komt Niall nog. waarna ik hen volg naar binnen. Ze blijven maar praten en zo te horen gaat over een winkel. Moeten ze daar nu over discussiëren ?
"Jongens, waar is Niall?" vraag ik als hij na twee minuten nog niet binnen is. Ze horen me niet en doen gewoon verder. Is dit een droom of horen ze me echt niet?
Ik grijp Liam's arm vast en uiteindelijkt kijkt hij me aan.
"Zayn, wat is er ?" vraagt hij.
"Waar is Niall ?" vraag ik opnieuw en meteen word het stil. Louis en Harry houden hun mond over de winkel en kijken me aan. Langzaam brengt Harry zijn hand naar zijn mond en vloekt stilletjes.
"We zijn Niall vergeten" mompelt hij. Ik zucht diep en kijk hun ongeloofwaardig aan.
"Hoe kan je nu iemand vergeten!?" vraag ik boos.
"We waren denk ik wat te druk aan het discussiëren" zegt Louis terwijl hij zijn hand naar zijn achterhoofd brengt.
"We kunnen hem bellen" stelt Harry voor. Ik zucht nog dieper als mijn blik op Niall's mobiel, op de kast, valt.
"Dat zal niet veel helpen" zeg ik terwijl ik zijn mobiel van de kast neem.
"We zullen moeten wachten tot hij thuis komt. Als we hem nu nog gaan zoeken komt het niet goed, het is binnen een kwartiertje donker" zegt Liam.
"Hoe kunnen jullie ook zo stom zijn om iemand te vergeten!?" Ongeloofwaardig schud ik mijn hoofd en ga de trap op die naar mijn kamer leidt.

Reageer (1)

  • Paardenvriend

    Jeeeeejtjeee sukkels! Hoe kan je Niall nou vergeten?!?!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen