Part 19
Zayn pov.

Na een halfuur zaten we nog steeds in de starbucks, hopend dat ze terug zou komen. Zuchtend stond ik op. "Ik ga haar zoeken, gaan jullie maar vast naar huis, als ik haar gevonden heb kom ik met haar, of zonder haar.." Het laatste mompelde ik. De jongensknikte en gezamenlijk liepen we de stromende regen in. De jongens liepen naar rechts, en ik rechtdoor. Als Zoë boos was liep ze altijd dezelfde richting. Rechtdoor. Ze rende dan altijd roekeloos rechtdoor. Net als de vorige keer dat we 'ruzie' hadden.

"Zoë! Doe niet zo flauw sta stil!" "Nee!' Ik zuchtte. Ik was toch wel sneller dan haar. Ik rende sneller en pakte haar hand. In een ruk bleef ze staan waardoor ik over haar voeten struikelde en we samen in het gras vielen. Ik belandde boven op haar. "Ga van me af!' snauwde ze. "Nee," grijsde ik. "Jawel! Zayn!" "Alleen als je niet meer boos bent," glimlachte ik. Stug keek ze voor zich uit. "Zoë, het spijt me, wat moet ik doen om het goed te maken?" "Roepen dat je gek bent.' Ik lachte kort. Ik stond op en rende rondjes over het grasveld. "Ik ben gek! Ik ben gek! Zoë is mijn beste vriendin! Ik ben gek op haar, ik ben gek!" Lachend rolde Zoë over de grond. Hijgend ging ik voor haar staan. "Is het nu weer goed?" Ze knikte. Ik hielp haar overeind en trok haar in een knuffel.

Een paar steegjes verder zag ik een gedaante op de grond liggen. Ik sprintte op haar af. "Zoë!" Ze was bewusteloos. Ik raakte haar wang aan, ze was ijskoud. Haar mascara was uitgelopen. Snel trok ik mijn jas uit en sloeg die om haar heen. Verderop lag haar tekenmap, godszijdank was de map dicht, dus de tekeningen waren hooguit een beetje vochtig. Razendsnel propte ik haar tekenmap in haar tas, gooide die over mijn rug, ritste mijn jas bij haar helemaal dicht, tilde haar op en begon snel door de regen te rennen.





IM BACK BITCHAAZZ
Sorrryyy, ik ga echt mn best doen om meer te schrijveennn xxx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen