Foto bij Last 24.

Harry’s krullen prikten tegen mijn wang aan en ik kon het niet laten om een kusje op zijn kruin te drukken. Gelukkig had niemand dit gezien. We waren maar gestopt met mens erger je nieten omdat iedereen een beetje moe was geworden, maar omdat niemand wou toe geven aan de slaap en geen zin had om nu al te gaan slapen hadden we maar besloten om een film te gaan kijken. Halverwege de film viel Harry opeens tegen mij aan en viel hij in slaap. En god wat zag hij er schattig uit als hij sliep. Ik moest echt mijn best doen om hem niet constant kusjes te geven en hem dood te knuffelen. Niall’s gekraak van chips die in zijn mond verdwenen stopte en Zayn gaapte eens luid. Liam die ook lag te slapen snurkte een keer keihard en werd toen weer snel wakker van zijn eigen gesnurk. Ik grinnikte even en kon zelf ook geen gaap meer onder drukken.
‘Zullen we maar gaan slapen en de film morgen afkijken?’ stelde Zayn met een slaperige stem voor. Ik wreef even door mijn ogen en knikte toen. Ik wilde helemaal niet opstaan, want dan zou ik Harry moeten wakker maken, maar ik had nou eenmaal geen keus. Zachtjes schudde ik hem wakker en slaperige oogjes keken mij aan.
‘Wat is er Lou?’ vroeg Harry hees. ‘Op staan schoonheid’ hij grinnikte even om mijn laatste woord, maar tot mijn ergernis bedoelde ik dat niet als grapje. Harry stond langzaam en kreunend op en rekte zich kort uit. Hij reek mij zijn hand toe die ik voorzichtig vast pakte. Dit voelde zou ontzettend vertrouwd. Hij hielp me overeind en ik viel bijna tegen hem aan. Te lang keek ik in zijn ogen en helaas had de rest dit ook op gemerkt.
‘Tortelduifjes komen jullie ook mee naar boven’ riep Niall lachend. Harry wist zich los te trekken van mijn blik en keek Niall kwaad aan. Ik sloeg mijn ogen neer en voelde hoe mijn wangen rood kleurden. Gelukkig had ik het geluk dat het pas net ochtend werd en er dus nog niet veel licht was. En de lamp in de kamer scheen ook niet al te fel dus het viel niet echt op.
Een rilling liep over mijn rug toen we richting de trap liepen. Een ding was zeker, niemand ging nog naar de badkamer vandaag. Ik kneep even in de hand van Niall toen ik bijna viel. We hadden besloten elkaars handen vast te pakken zodat we elkaar niet kwijt konden raken in de duisternis. De lamp die aan was geweest in de woonkamer hadden we al uit moeten doen voordat we de trap hadden bereikt, aangezien er nergens in de buurt van de trap een knop hing om de lamp uit te doen. Best dom gemaakt, maar goed.
‘Wat doen we eigenlijk als iemand naar de wc toe moet?’ onderbrak Niall de onaangename stilte waar ik hem best dankbaar voor was.
‘Dan moet er iemand mee, niemand mag alleen worden gelaten’ antwoordde Liam.
‘Dan ga ik toch mooi niet meer naar de wc’ klonk Zayn met een vermoeide stem. Ik grinnikte even en struikelde over de laatste trede waardoor ik Harry boven op mij kwam te liggen. Hij keek me geschrokken aan, maar gelukkig verscheen er langzaam toch een glimlach op zijn gezicht. In zijn groene ogen verscheen een twinkeling die hem nog mooier maakte. Langzaam boog hij naar mij toe. Op het moment dat ik zijn adem tegen mijn lippen voelde leek hij zich weer te beseffen wat hij aan het doen was en sprong hij snel omhoog. Verbaasd volgde ik hem met mijn ogen en vergat dat ik nog steeds op de grond lag.
‘Gaat het?’ klonk Liam’s stem en hij reek mij een hand toe. Ik glimlachte zwakjes en knikte. Ik nam Liam’s hand aan en liet me omhoog trekken.
‘Ja het gaat wel’ antwoordde ik zwakjes. Een pijnscheut ging door mijn onderrug heen. Mijn gezicht vertrok even, maar ik dwong mezelf de pijn te negeren. Ik zwaaide kort naar de andere en liep met Harry Perrie’s kamer binnen. Gelukkig was het een vrij groot bed al was het eigenlijk niet bedoeld voor twee personen, maar we paste er wel nog net in. Ik liep naar het bed toe en liet me er op vallen. Een pijnlijke steek ging even door mijn onderrug heen, maar verdween daarna weer vrij snel.
‘Sorry’ mompelde ik. Harry die net de deur dicht wou trekken draaide zich verbaasd om.
‘Voor wat?’ vroeg hij slaperig. ‘Dat ik je mee trok toen ik viel’ legde ik uit. Ik ging over de breedte van het bed liggen en rekte me kort uit.
‘o dat’ klonk Harry afwezig. Ik sloot kort mijn ogen en spitste mijn oren toen ik voetstappen hoorde. Harry liep na een kant van het bed, al vroeg ik me wel af hoe hij nou zou gaan liggen aangezien ik nog altijd in de breedte lag en ik was ook niet van plan om te schuiven. De voetstappen hielden op en nieuwsgierig wachtte ik af. Net toen de nieuwsgierigheid was afgenomen en ik bijn in slaap viel kwam er met een klap een kussen op mijn hoofd terecht. Geschrokken kwam ik overeind en keek Harry met opgetrokken wenkbrauwen aan.
‘Die krijg je nog terug’ lachte Harry. Ik kon het niet vol houden om nep kwaad te doen, dus besloot ik in de tegenaanval te gaan. Ik keek hem strak aan en wachtte af voor het juiste moment. Toen ik zag dat Harry onoplettender werd greep ik snel naar het andere kussen en gooide die naar Harry toe. Ik schoot in de lach toen ik Harry’s verbaasde gezicht zag en het kussen op de grond lande. Wat ik toen niet besefte was dat beide kussens aan zijn kant lagen en ik niet zo maar over het bed kon springen. Harry keek even naar de kussen op de grond en het kussen die voor hem op het bed lag. Een geheimzinnige glimlach verscheen op zijn gezicht en zijn ogen begonnen te glinsteren. ‘Oho’ mompelde ik kort toen ik door kreeg wat me nu te wachten stond. Langzaam bukte Harry zich naar het kussen op de grond en ik zag mijn kans om het andere kussen op het bed te grijpen. Ik sprong op het bed en kroop naar het kussen toe. Net toen ik het kussen vast had greep Harry hem aan de andere kant vast. Hij hief het andere kussen omhoog en ik draaide me op mijn rug zonder het kussen in mijn hand los te laten. Anders zou ik met twee kussens bekogelt worden en daar had ik niet zo veel zin in. Ik zette zo zielig mogelijke ogen op en knipperde een paar keer.
‘Ik heb geen genade Tomlinson. Je kunt doen wat je wilt, maar het zal toch niet lukken’ ik grinnikte even om zijn stem die nog lager klonk dan normaal.
‘O alstublieft heb genade ik smeek het u!’ zei ik met een hoge stem die een vrouwelijke stem moest voor stellen. Harry kroop op het bed en ging voor mij zitten.
‘Nee mevrouw hoe erg u ook smeekt het zou toch niet werken’ Om een of andere reden vond ik Harry nu ontzettend aantrekkelijk klinken.
‘Ach en wee’ Harry viel uit zijn rol bij mijn laatste woorden en begon te lachen.
‘Meneer u gaat mij vermoorden en u begint wat te lachen? Dat vindt ik toch wel een beetje respectloos hoor’ grinnikte ik. Ik pakte mijn kans en begon Harry met mijn linkerhand te kietelen in de hoop dat zijn greep om het kussen zwakker werd, en ik zo het kussen van hem kon afpakken. Harry begon luid te lachen en ik liet het kussen los en greep met mijn rechterhand naar het kussen in Harry’s hand. Toen Harry door kreeg wat ik aan het proberen was duwde hij snel mijn handen tegen het matras aan en ging boven op mij zitten. Hij boog zijn hoofd een stukje naar de mijne toe. Een gespeelde duistere glimlach verscheen op zijn prachtige gezicht, waardoor er kuiltjes in zijn wangen ontstonden die hem nog schattiger en aantrekkelijker maakten.
‘U heeft een grootte fout gemaakt mevrouw! Spot nooit met uw moordenaar’ zei Harry terug in zijn rol. Zijn gezicht boog nog een stukje dichterbij en ik verkende zijn hele gezicht. Mijn ademhaling versnelde zich een beetje door verlangen. Mijn blik gleed naar zijn perfect gevormde lippen en bleef daar hangen. Ik beet kort op mijn lip en liet mijn ogen de zijne opzoeken.
‘kus me’ ik had het gezegd zonder te hebben nagedacht. Harry boog een stukje naar achteren en mijn handen werden steviger in het matras geduwd. Ik voelde hoe mijn wangen een rode kleur kregen. Ik begon stotterend mijn excuses aan te beiden, maar Harry onderbrak me al snel. Snel boog hij naar mij toe en drukte zijn lippen op de mijne. Mijn ogen werden groot van zijn plotselinge actie, maar sloten weer snel toen ik zijn mond een stukje open voelde gaan en zijn tong liefdevol tegen mijn lip tikte. Plagerig deed ik mijn mond een stukje open, maar niet genoeg om Harry binnen te laten. Een gefrustreerde grom kwam uit Harry’s mond waardoor ik moest grinniken en Harry toch naar binnen kon. Het klonk misschien cliché maar het voelde alsof we voor elkaar gemaakt waren. Het voelde zo vertrouwd en veilig. Ik begon kleine cirkeltjes te tekenen op zijn hand, wat vrij moeilijk was aangezien hij nog altijd mijn handen tegen het matras aan drukte. Een passionele liefdesspel begon die ik mijn hele leven lang wel wilde spelen.

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen