Foto bij 96.

MONDAY 23 DECEMBER

Elena Johnson

'Tot de volgende keer. En ontzettend bedankt voor je hulp. Je bent echt een reddend engeltje geweest.' Adriana gaf me een knuffel. 'Graag gedaan,' glimlachte ik. Adriana was een net ontdekt talent, met ontzettend veel potentie om een ontzettend grote ster te worden. 'Ik zie je de volgende keer vast wel weer,' zei Adriana. Ik knikte. 'Doei. Dag Simon.' 'Dag Adriana.' Ze trok de deur achter me dicht en ik liet me in de stoel zakken. 'Die houd niet op met praten,' lachte ik. Simon nam weer plaats achter zijn bureau en grijnsde. 'Ja, ze is wel nadrukkelijk aanwezig.' Ik haalde een hand door mijn haren en keek Simon aan. 'Zijn er nog meer afspraken vandaag?' 'One Direction komt over een halfuur langs, zij zijn de laatste voor vandaag.' Ik knikte. 'Je had wat liedjes voor hun?' Opnieuw knikte ik. 'Je mag ze straks voor hun spelen. Dan geven ze hun mening, misschien herschrijven we een nog paar dingen. Misschien krijg je een nieuwe opdracht voor een liedje. We zullen zien hoe het loopt' Ik haalde de liedjes uit mijn tas en zocht die voor One Direction ertussenuit. Ik zette ze bij de piano neer en ging op de kruk zitten. In mijn hoofd oefende ik de liedjes vast. Ook al was het One Direction, dat maakte het nog niet dat ik minder zenuwachtig was. Veel eerder dan ik had verwacht ging de deur open en kwamen de jongens een voor een binnen lopen. Ze gaven Simon een hand en mij allemaal een kus. Ze namen met z'n vijven plaats op de veel te kleine bank en keken Simon afwachtend aan, alsof het de eerste keer is dat ze dit deden. Simon keek naar mij. 'Take it away!' Ik beet even op mijn lip en legde mijn vingers op de juiste toetsen. 'Dit liedje heet I would. Ik begon te spelen en al snel volgde mijn stem. De muziek had me al snel overgenomen en ik was alle jongens om me heen alweer vergeten. Toen ik klaar was met spelen keek ik de jongens verwachtingsvol aan. 'Wauw.' Liam was de eerste die iets zei. 'Louis heeft niet overdreven toen hij zei dat je talentvol was.' Ik bloosde en wendde mijn blik af. 'Heb je nog meer?' vroeg Niall hoopvol. Ik knikte en zocht door mijn blaadjes naar het volgende liedje. 'Summerlove.' Na dit liedje speelde ik er nog een aantal. De jongens waren ontzettend enthousiast en met z'n begonnen we met het maken van kleine aanpassingen aan de tekst of de muziek. Simon zat van een afstandje toe te kijken.
'Jongens, ik denk dat dit genoeg is voor vandaag,' zei Simon nadat we meer dan een uur bezig zijn geweest. 'Elena is afgewerkt, en ik wil haar op haar eerste dag niet al laten overwerken. Dus Louis, neem je prachtige verloofde en de andere jongens mee naar huis en kom morgen terug, het liefst met deze inspiratie, want jullie hebben ontzettend goed werkt afgeleverd vandaag. Ik ben trots op jullie. Ook op jou, Elena. Je hebt echt talent.' Ik glimlachte. 'Dankjewel Simon, dit betekend echt veel voor me,' glimlachte ik. 'En nu wegwezen,' lachte hij.

Ik ga vanavond bowlen met een groep vriendinnen, en ik ga hard falen, haha. X

Reageer (1)

  • XLouisLoverX

    haha gezellig ik kan ook niet bowlen haha slim :p ik kan nu wel zeggen snel verder heeft geen zin je hebt al namelijk een nieuw hoofdstuk haha (H) :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen