Name: Jessica Liana Carter
Age: 19
Birthday: 02-06-1994
Profession: She works in a flowerstore
Personality: Jessica is een spontaan en vrolijk meisje, die ervan houd om met veel mensen te zijn, te feesten en gezellig te doen, Ze is een hyperactief en druk persoon, sommige mensen denken dat ze ADHD, heeft maar dat is het niet. Ze heeft soms concentratie problemen, en is snel afgeleid behalve als ze echt in iets geïnteresseerd is. Ze heeft vaak een antwoord en ze heeft altijd wel een weerwoord klaar. Ze is iemand die wel van een avontuurtje houdt, en ze houdt van reizen en mensen ontmoeten. Ze geeft niet veel om wat mensen over haar zeggen, en is heel eigenwijs. Ze wil graag nieuwe dingen ontdekken. Ze is een meisje met een eigen wil en ze is heel ambitieus en gedreven, maar ze is ook heel ijdel, en heel slordig, soms kan ze iets te eerlijk zijn en zegt ze dingen die ze beter niet had kunnen zeggen. Ze steekt veel tijd in haar hobbies, en laat daardoor soms andere dingen verslonzen zoals school, daarom is ze ook gestopt met haar studie, ze is iemand die van het leven geniet, zolang het duurt
Family: Jessica woont in een haar eigen appartementje, al een half jaar. Ze woonde bij haar ouders. Joe en Amy Carter, ze zijn al 30 jaar gelukkig getrouwd. Ze heeft nog een tweelingbroer en heet Jake Carter, ze zijn hele goeie vrienden.
Friends: Haar beste vrienden zijn Allison Tysons ,Katherina Matters .Alfie Deyes hij heeft een youtube channel genaamd PointlessBlog, waar ze wel is , in verschijnt.
Extra:, . Jessica is verslaafd aan energy drinks, en pop tarts, en ze zingt heel veel, ze heeft 2 tatoos, 1 op haar zij, een dromenvanger. en 1 op haar pols , met de tekst alive.

Reageer (3)

  • WinterAshton

    ALFIE EN JACK EN FINN EN YOUTUBE OMFG

    1 decennium geleden
  • 1DTwinslover

    ALFIEEEEEE! I LOVE HIM!

    Dus jij bent ook dol op de youtbers? Dan kunnen we samen over hem dromen! Hahaahah

    1 decennium geleden
  • Sketch

    Whoop snel beginnen! lijkt me super leuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen