Foto bij Ninety-Four

*Zoey Miller

Met Harry in mijn kielzog kwam ik de woonkamer opnieuw binnen gestrompeld, waar Louis en Niall zowel Zayn als Ariana, die blijkbaar net wakker was, inlichtten over de situatie. Ze keken allemaal op toen we de kamer binnenkwamen en zwegen abrupt. Bezorgd schoot Niall overeind, al snel gevolgd door de rest. Ze begonnen allemaal door elkaar te praten tegen Harry. 'Gaat het, maatje?' 'Auwtch... Hij heeft goed door geklopt, hé? 'Heb je er al ijs op gelegd?' 'Wat een eikel! Waar haalt hij het lef vandaan?' 'Neem een drankje, dat helpt.' Ik maakte een spottend geluid en Ariana keek me verontschuldigend aan. 'Niet de beste oplossing, maar je vergeet de pijn wel even.' verdedigde ze haar standpunt.
Toen iedereen na een tijdje wat rustiger werd en Harry terug wat ruimte kreeg om adem te halen besefte ik dat Niall en Louis geen flauw benul hadden waar dit werkelijk over ging. We hadden geen van beiden iets verteld over ons tweetjes, tenzij Harry er iets over had gezegd natuurlijk, maar dat betwijfelde ik. Voor zover zij wisten had Trevor gewoon een soort woedeaanval die hij had afgereageerd op Harry zonder enige reden.
Zayn wist ervan, en Ariana ook. Zij konden vast wel de echte reden verzinnen.
'Dus...' begon ik. 'Misschien zijn we jullie een kleine verklaring verschuldigd.'
Ik plofte neer in de zetel en trok Harry naast me. Vervolgens begon ik alles te vertellen. Alles. De eerste keer Mell ontmoeten. Samen Sven plagen. Flesje draaien. Kussen in de regen nadat ik met Mell had gevochten. Trevor die mij bedroog. Liam die gegarandeerd zou flippen als hij zou uitvinden dat zijn dierbare kleine nichtje in het geheim iets had met zijn vriend en mede-bandlid met de reputatie van "flirt". Hoe Harry "Mell" had gezegd in het interview met Amelia en hoe ik daarom expres "Zayn" had gezegd om hem te irriteren. Hoe hij met een ander meisje had staan flirten om wraak te nemen. De ruzie die daarop volgde. Hoe hij me had overtuidg hem terug te nemen. Onze nacht op hotel sloeg ik bewust over, daar moest niemand van weten. Hoe Ariana ons de volgende ochtend had betrapt. Het artikel in dat tijdschrift dat eigenlijk nog niet zo ver van de werkelijkheid af lag. En uiteindelijk wat er vannacht echt gebeurd is. Toen ik klaar was met mijn uitleg zweeg iedereen.
'Goh... Ik zat er niet eens zo ver naast!' merkte Louis plotseling op terwijl hij een paar van zijn eerdere opmerkingen herinnerde. 'Je bent vergeten te zeggen dat hij al gezegd heeft dat hij van je houdt.' giechelde Ariana plotseling waardoor Niall zijn ogen wijd open sperde. 'Nee... echt? Dan is het vrij serieus zeker? Hoe ga je dit aan Liam zeggen? En wanneer?'
'Geen flauw benul. We willen het uitstellen tot het einde van de zomer, als we teruggaan naar Engeland.' 'Waarom zo lang wachten?' 'Liam denkt dat ik een flirt ben die rondscharrelt met meisjes om vervolgens hen alleen achter te laten met een gebroken hart. Als ik al twee maanden samen ben met Zoey als we het hem vertellen is het misschien wat makkelijker voor hem om te geloven dat ik het echt serieus meen.' 'Als je alles vertelt wat je ons zonet hebt verteld komt dat ook al goed over.' zei Niall.
'Jullie zijn zo schattig samen. Niet te geloven dat mijn kleine zusje samen is met dé enige echte Harry Styles!' piepte Ariana vertederd terwijl ze in mijn wangen kneep. 'Ik vind dat je het snel aan Liam moet vertellen zodat het voorbij is met dit stiekeme gedoe.'
'Wat moet je aan mij vertellen?' vroeg Liam terwijl hij met zijn pyjama aan de trap af kwam gestrompeld.

Reageer (2)

  • LStyles212

    spannendd
    snellverdrr<3

    1 decennium geleden
  • Arquitecta

    ga snel verder(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen