Dit is Josefien..
Sorry trouwens dat deze later kwam dan de proloog, ik was vergeten dat ik deze er nog voor wilde plaatsen..
Stupid me :P

Hope you like it.

Naam; Josefien Jolyn Jones.
Bijnaam; Jo, zo heeft ze zichzelf genoemd, omdat ze een hekel heeft aan de naam Josefien.
Leeftijd; 15 jaar.
Haarkleur; haar eigen kleur is donkerblond, maar ze heeft het paars geverfd, om haar ouders te irriteren. Zij vinden namelijk dat ze netjes moet zijn.
Oogkleur; bruin.
Tattoo; Faith + Birds.
Afdeling; Slytherin.
Ouders; Sarah Moore en Charles Jones.
Haar ouders zijn beide heel erg netjes. Ze vinden dat Josefien ook zo moet zijn, maar ze is het daar zelf niet mee eens. Ze houdt van skaten, is ruig, stoer en trekt zich weinig van anderen aan. Ook haar ouders kunnen weinig indruk op haar maken, met hun, wij moeten altijd netjes zijn gedrag. Ze is wie ze wil zijn en laat dat ook duidelijk merken. Totdat het moment is dat ze naar Malfoy Manor moet, ze heeft geen andere keus dan zich netjes kleden. Haar moeder had altijd nette kleren voor haar gekocht, maar ze kocht zelf weer andere kleren en dumpte die van haar moeder onder in kast. Haar moeder kon het niet waarderen, maar was trots op haar dochter op het moment dat ze naar Malfoy Manor gingen, omdat ze er zo netjes en verzorgd uitzag.
Innerlijk; Jo is ruig en trekt zich niets van anderen aan. Ze houdt van skaten, ook al zijn haar ouders daar fel op tegen. Ze is het er niet mee eens dat ze naar Malfoy Manor moet voor de laatste weken en al helemaal niet dat ze is uitgehuwelijkt aan Draco Malfoy. Ze protesteert hevig, maar kan niets anders doen dan instemmen, omdat haar ouders haar het huis niet inlaten als ze niet gaat. Ze gaat dan toch, maar doet geen moeite om bevriend te worden met Draco, iets wat hij ook niet probeert. Verder draagt ze altijd in haar beide oren drie ringetjes. Soms worden ze ingewisseld voor iets anders, maar dat komt niet vaak voor.
Huisdieren; Ze heeft een uil genaamd Faith. Haar uil heet Faith, omdat ze gelooft zoals Faith betekend. Geloof en dat doet ze. Ze gelooft in haar eigen keuzes.
Extra; Jo is uitgehuwelijkt aan Draco Malfoy. Hun ouders verplichten hen om te trouwen, maar dat willen ze zelf niet. Ze wordt de laatste zes weken naar Malfoy Manor gestuurd, zodat ze elkaar beter kunnen leren kennen. Beide hebben er geen zin in en doen dan ook niet hun best. Toch zitten ze met elkaar opgescheept, ook al hebben ze daar helemaal geen zin in. Ook is ze dol op muziek, ze schrijft zelf nummers maar alleen voor haarzelf. Het is haar manier dingen te verwerken, maar zelf vindt ze dat ze niet zo goed zijn. Ze zijn oké maar ook niet meer dan dat, vindt ze zelf en ze verteld ook niemand iets over het schrijven. Ze schaamt zich er niet voor, maar is te verlegen om het mensen te laten horen. Ook al komt ze niet verlegen over.

Reageer (1)

  • EffieTrinket

    en toch kan ik er niet tegen dat dit verhaal in plaats van het andere verhaal is gekomen :((
    en zet eens het eerste stukje online want dit heb ik allemaal al gelezen dacht ik
    of je had het me al allemaal helemaal vertelt
    duss
    snel verder :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen