Foto bij 5.

Tori Ariana Jones


Nadat ik nummers had uitgewisseld met Hailey, en ik mijn koffers had gepakt kon ik eindelijk London Heatrow Airport verlaten. Ik liep de aankomst hal in, en keek rond. " TORI," hoorde ik de stem van Caleb en toen ik hem zag liep ik snel op hem af, om hem te omhelzen. " Caleb," zei ik en en gaf hem een stevige knuffel. " I've missed you so much" zei hij, en nam een koffer van me aan, en we liepen naar buiten richting zijn auto. " So, you are going to dance for x Factor," sprak mijn beste vriend terwijl we mijn koffers in de kofferbak zette. " Yes, and I'm really excited. " zei ik. " when does the training start?" vroeg Caleb, " in 2 days, " zei ik, en zo kletste we de hele weg bij, en zongen mee met, live while we're young, dat op de radio kwam. Toen we na een half uurtje bij zijn appartement aankwamen, sleurde ik mijn tas mee naar boven via de lift.

" Okay, so make yourself comfortabel, I'm going to make dinner" zei hij, " Thanks, Caleb" zei ik en gaf hem een kus op zijn wang, om daarna naar de logeerkamer te lopen en al mijn spullen uit te pakken. Ik zette mijn telefoon aan, en even later kwamen er 2 sms'jes binnen, 1 van Laura en van mijn vader. of ik veilig was geland, ik antwoordde snel, en liep daarna naar de keuken om daar een jongen te zien zitten, " Héy, I'm Tori" zei ik, en stak mijn hand uit naar de onbekende jongen. " Hey, I'm Nick" zei de jongen, en hij glimlachte. Caleb kwam de kamer binnen gelopen. " Ow, you guys met, Tori, this is Nick. Nick, Tori" zei hij, en ik keek hem vragend aan, " ermm, Tori, Nick is my boyfriend," zei hij, een beetje verlegen, en ik zag dat hij gespannen wachtte op mijn reactie, maar ik ben alles dan blij voor hem,

" Omg, I'm so happy for the two of you," zei ik vrolijk, " so it's not a problem for you, if I'm gay?" vroeg hij, " I knew it from the minute I saw you, Caleb, " zei ik en gaf hem een knuffel, " ow, well good, now let's eat" zei Caleb, Ik nam een hap van de heerlijke spaghetti die voor mijn neus stond, en praatte gezellig met de 2 jongens. Ik hoorde ze helemaal uit, over hoe ze elkaar ontmoet hadden, en zij hoorde me uit over andere dingen. Na het eten waste ik af, en ging uiteindelijk vroeg slapen, omdat het een vroege dag was. Ik wenste de jongens een fijne nacht, en nadat ik mijn tanden had gepoetst en mijn pyjama aan had gedaan. Dook ik mijn warme bedje in om daarna al snel in dromenland te verdwijnen.


Kort en saai chapter, I Know.
maar die horen er ook tussen.
I promise the 1D boys are coming
en het word en heel spektakel
xx[

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen