Foto bij Chapter 8

NIall jump! Love it! :D
Enjoy chapter 8!

Niall zucht. “Daarstraks toen ik Nando’s uitliep, botste een meisje tegen mij op. Dat meisje waaraan ik in België de weg vroeg naar McDonalds nadat ze mij voor een zekere Robin hield. Remember her?” De jongens knikken heftig en Niall glimlacht. “Dus daarstraks liep ze terug tegen mij op. Ze is hier op vakantie met haar beste vriend, die ene Robin dus, maar ze hadden ruzie dus liep ze weg. Toen botste ze tegen mij op. Er is iets speciaals aan dat meisje, ik weet niet juist waarom of zo, maar iets zegt me dat ik met haar contact moet blijven opnemen.” Opnieuw een zucht. “Ze is ook een fan van ons, maar niet zo erg als die stalkende bende. Zij is meer een gewone fan.” De jongens knikken begrijpelijk maar toch met een frons in hun voorhoofd. Na enkele ogenblikken zegt Liam wat de rest ook denkt: “Niall, zo te horen vind je dit meisje heel erg leuk, maar…” Niall knikt en zucht. “Ik weet wat je nu gaat zeggen. Ik weet het ook, ik heb Lien, maar toch…” Hij zucht weer. “Jullie weten ook dat ik al lang niets meer van haar gehoord heb en het ook niet meer zo goed gaat tussen ons… Zou het geen goed idee zijn om even een pauze in te lassen?” Liam kijkt hem fronsend aan. “Je hebt inderdaad Lien. Jullie zijn al 6 maanden een koppel! En toch vind je dat andere meisje leuk? Ik bedoel, natuurlijk heb je niks met haar, maar ik zou toch eerst goed nadenken voor ik iets doe…” Niall knikt. “Vanavond komt ze naar ons concert en ik heb haar mijn pet gegeven om haar te kunnen herkennen.” Zayn grijnst. Daarna zegt hij uiteindelijk: “Oke, Nialler. Vanavond moet je ze ons aanwijzen. Gewoon subtiel tijdens het optreden.” Hij knipoogt. “Dat was mijn plan al”, antwoordt Niall. Even is het stil maar dan schreeuwen Louis en Harry: “Vanavond meer hierover maar nu… FILM KIJKEN!!!” Luid gejuich barst los en Niall lacht. Ze zijn echt geweldige vrienden, denkt hij bij zichzelf, waarna hij druk meedoet met de discussie over welke film ze gaan kijken.

De film is nog geen half uur bezig of plots horen ze een auto met piepende remmen tot stilstand komen en Harry werpt een vluchtige blik op zijn horloge waarna hij schrikt. “Oh nee, guys! Over een uur start het concert! Paul vermoordt ons als we niet snel opschieten! Jullie weten dat hij er niet van houdt als we te laat zijn, en zeker niet als hij aan het stuur zit. Hij haat wachten.” Niall schiet meteen recht, sprint naar boven, neemt een zak, stopt daar alle spullen in die ze nodig hebben en staat daarna in een wip aan de voordeur. “Duurt het nog lang? Je hebt Harry gehoord: Paul vermoordt ons!” en daarna rent hij al naar de tourbus die voor de deur staat. Zayn grinnikt maar gaat daarna toch achter hem aan, waarna al snel de rest ook volgt. “Finally, straks zie ik Anna niet meer! Willen jullie dat op je geweten hebben?” zegt Niall. Louis grijnst. “Nialler, je bent niet te houden als je een meisje leuk vindt.” Niall bloost. “Zo is het wel genoeg! Wacht maar tot jullie haar straks zien! Paul, vertrek maar, iedereen is er!” zegt hij snel.

Eenmaal bij de concertzaal is het een drukte van jewelste. Niall zoekt hopeloos naar zijn groene pet maar nergens is ze te bekennen. Nu ja, misschien is Anna al binnen, denkt hij bij zichzelf. Opdringerige fans versperren de weg naar binnen dus de jongens kunnen niets anders doen dan handtekeningen geven en mee op de foto gaan. Als ze uiteindelijk binnen zijn, stormen ze direct naar de make-up. Hijgend komen ze binnen, maar na een kwartier is alles oke en zitten ze helemaal perfect te wachten tot ze het podium opmogen.

“Dan presenteer ik jullie nuuuuuu… ONE DIRECTION!!”horen de jongens iemand zeggen, waarna een hels gegil losbreekt. De jongens grijnzen naar elkaar, waarna ze het podium oplopen en meteen beginnen met hun eerste song van die avond.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen