Bianca Hoogendijk:
De Duitse heren lopen uiteindelijk om ons heen. Het water vliegt als een waterval over me heen. Mijn haar druipt en mijn blik schiet naar Jason. 'Waarom!...was de eerste keer niet genoeg..' Jason schud even zijn hoofd onschuldig. 'Jij bent egt de grootste eikel op de wereld' Jason raakt los uit Amelia's greep en duwd me zonder pardon aan. Ik raak uit balans en kom tegen Viktor aan. 'Pas eens op' is mijn eerste reactie. Vlug neem ik wat afstand van Viktor en slik ik. 'Sorry..nu ben jij ook nat...Jason! ' Hij lacht en begint als een klein kind weg te rennen. 'Ik doe hem nog een keer wat..' fluister ik uiteindelijk maar uit. Mijn blik glijd terug naar Viktor. 'Kan ik iets doen om het goed te maken?' Ik kijk hem even smekend aan. Zijn blauw/groenachtige ogen zijn geweldig en even voel ik hoe de rode kleur naar mijn wangen schiet. Klunzig duw ik mijn handen in mijn broekzakken. Vanuit mijn ooghoek zie ik Lasse Schöne lachen. Vermoedelijk lacht hij me uit maar ergens kan me dat niet eens schelen.


Lasse Schöne
Ik en Viktor staan bij Bianca en Amelia. De duitse heren van Bayern komen aangelopen. Kapsones hebben ze niet,ze zijn een van de weinige clubs die dat niet hebben. Dortmund is ook een van de cluvs die geen kapsones hebben en natuurlijk wij niet. Grijnzend kijk ik naar Robben die voor de twee dames gaat staan samen met Bastian Schweinsteiger. De twee meisjes ratelen wat in raar Duits en daarna verdwijnen de heren lachend. Als je het mij vroeg dan was dat een groot succes. Mijn ogen werden groot zodra een jongen met lang haar met een emmer aankomt gesjeesd. Hij gooit zonder pardon of te waarschuwen. Bianca is compleet nat en Amelia heeft ook flink wat opgevangen voor haar. Ik kan mijn lach voor kort niet inhouden en schud vlug lachend mijn hoofd. 'Doe die arme jongen geen pijn' grijns ik even vlug uit. Daarna schiet mijn blik naar Viktor en Bianca. Als je het mij vraagt is er iets tussen die twee.

Reageer (2)

  • RedRidingHood

    Daar kunnen we niets aandoen. Als je dubbele rollen speelt krijg je dat.

    1 decennium geleden
  • XxLxX

    Ik vind het echt een leuk verhaal hoor, maar het is alleen een beetje irritant om elke gebreurtenis drie keer te lezen uit een ander standpunt... :$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen