Hey lieve mensjes! Ik heb na lange tijd besloten om toch weer verder te gaan met dit verhaal omdat ik het echt wil afmaken. Hopelijk weten jullie nog een beetje waarover het gaat, anders kan ik jullie wel even snel een samenvatting geven? Anyway, de eerste reden dat ik gestopt was met schrijven aan dit verhaal is dat ik nogal weinig reacties krijg, terwijl dat me juist erg motiveert. Het duurt maar enkele seconden en het kost toch helemaal niet zoveel moeite? Ook vind ik de grens bij dit verhaal tussen 12+ en 16+ nogal dun (Geweld, Seksuele onderwerpen, taalgebruik,..) maar eigenlijk maakt het volgens mij niet zoveel uit wat er staat aangezien mensen onder de 16 die geïnteresseerd zijn het toch zullen lezen dus bij deze is het lezen op eigen risico (Seks ga ik waarschijnlijk niet uitgebreid beschrijven tenzij de pervs onder jullie het heel lief vragen ;) ). Dit is trouwens het langste hoofdstuk dat ik ooit heb geschreven en in de toekomst staan er een hoop spannende dingen aan te komen ^^.
Laat me het zo zeggen: sometimes good girls go bad.


P.S.: Hugo is de man die Allison heeft aangeboden haar te helpen met het vinden van haar vader in ruil dat ze daarna bij hem blijft.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Ampitrite

    leuk dat je verder gaat :D
    eurm, mss even vlug een samenvatting want ik herinner me het niet allemaal :s
    en het zou heel erg leuk zijn voor pervs als je het uitgebreid zou schrijven ^^
    & het is prachtig geschreven (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen