Foto bij 012

Jurk zie afbeelding ;)

Hallie's POV:
Als ik me weer rechtzet, kijk ik Loki aan. Ik weet niet of ik het moet zeggen over Thor, maar besluit het om dat maar niet te doen. Ik zou geen ruzie willen veroorzaken tussen hun. Ik geef hem een zacht kusje op zijn wang en wens hem een goede nacht toe.
'Jij ook Hallie.' Zegt Loki en geeft me heel zachtjes een kus op mijn lippen. Ik voel hoe mijn wangen gloeien en er verschijnt een geamuseerd lachje op Loki's gezicht. Snel sta ik op en loop naar mijn kamer toe, waar ik me snel omkleed om vervolgens me onder de zachte satijnen lakens te begeven. Alles was zo snel gegaan op korte tijd. Plots had ik een vriend op school die later een god blijkt te zijn en mijn vriendje werd, ik blijk een verloren Godin te zijn met speciale krachten en gaven die ik nog moet ontdekken. Thor die me amper kent en waarschijnlijk 'verliefd' is op mijn uiterlijk. Dat begrijp ik niet goed want uiteindelijk ben ik toch niet mooi, op school werd dat me elke dag minstens één keer gezegd. Ik ben door de gebeurtenissen heel erg moe en val dan ook heel snel in een diepe slaap

Wanneer ik wakker word, schijnt de zon al hoog in de lucht. Snel stap ik uit bed en kleed me om. Als ik de kast open doe, hangen er enkel kleedjes in die ik mooi vind. Aarzelend neem ik er een blauw kleed uit. Als ik het aan wil trekken, zie ik dat er klein short hoort bij het kleed, raar. Eerst doe ik de short aan en dan het kleed erover. Blauwe, platte slippers horen erbij, die een klein hakje hebben. Mijn blijvende golven zijn ook weer van de partij en eigenlijk ben ik er wel blij mee, zo hoef ik enkel een beetje mijn haar te fatsoeneren in plaats van uren in de badkamer door te brengen. Als ik kijk naar de klok, blijkt het nu al 9 uur 's morgens te zijn. Normaal ben ik al rond 6 uur wakker dus ik zal wel echt moe geweest zijn gisteren. Mijn handschoenen lichten op en worden elegante, blauwe handschoenen die bij het kleed passen. ( klik hier.)
Ze zijn prachtig en passen nu perfect bij het kleed. Als alles goed is, ga ik mijn kamer uit op weg naar de grote eetzaal. Onderweg kom ik Loki tegen, die even niet weet wat te zeggen.
'Hey Loki.' Zeg ik met een glimlach. Hij staat stil en zijn mond is wat open gevallen.
'Hallie?' Vraagt hij, alsof hij me niet herkent.
'Inderdaad gekkerd. Ik heb gewoon maar een kleed aan hoor, net als gisteren.' Zeg ik al lachend. Heel even leek het alsof hij ging blozen, maar dan lacht hij.
'Dat weet ik wel hoor, maar je ziet er zo anders uit nu, met dit kleed.' Zegt hij nog steeds lachend. Ik stap naar hem toe, geef hem een knuffel en por dan in zijn zij.
'Dat kietelde.' Zegt hij verbaasd.
'Is ook de bedoeling.' Zeg ik plagend en zet het dan op een loopje. Als ik achterom kijk, zie ik hem niet meer. Als ik voor me kijk, zie ik hem plots verschijnen, maar kan me niet meer op tijd tegenhouden en bots tegen hem aan waardoor ik mijn gewicht verlies om uiteindelijk achterover te vallen en om op mijn kont te belanden. Maar met zijn snelle reflexen heeft hij me nog net op tijd vast aan mijn midden en trekt me meteen naar zich toe, zodat ik weer rechtop sta. Nu ik zo dicht bij hem sta, bloos ik weer van de herinnering dat ik hem eerder al gekust heb. En zoals ik al dacht gaan onze hoofden dichterbij elkaar, onze ogen sluiten zich en onze lippen drukken zachtjes op elkaar. Even leek heel Asgard stil te staan tijdens onze intieme, maar zachte kus.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen