Foto bij 015

[Sorry van de late post, maar ik heb voor elk verhaal weinig of zelfs geen inspiratie gehad. Maar hier is er nu een nieuw deel ;D enjoy ^^]

Na het eten, gaan Loki en ik even naar buiten om te wandelen en te praten.
‘Wel de familie Redstone, jouw familie, is de meest geliefde familie in de 9 werelden. De Redstone familie stammen af uit Alfenheim en Svartelheim. De verhalen vertellen dat iedereen binnen in die familie krachten en gaven bezitten. Iedereen heeft een kracht, maar slecht enkele krijgen op 18 jarige leeftijd ook een gave en nog minder krijgen er meerdere. Ik ben een magiër en daar kijkt iedereen al vol bewondering naar. Maar ik ben niets vergeleken met mensen uit jou familie, die veel meer en betere magie kunnen uitvoeren dan ik.’ Zegt Loki met enthousiasme, alsof hij het voor zich zag gebeuren allemaal. We komen een bankje tegen die onder een mooie treurwilg staat en gaan daarop zitten, dicht bij elkaar. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en Loki legt zijn arm rond mijn midden. Voor heel even sluit ik mijn ogen en voel me heel erg rustig en kalm.
‘Wat doe jij met mijn meisje?’ Klinkt de stem van Thor. Snel open ik mijn ogen en zie hem woedend kijken naar Loki.
‘Thor, wat doe je? En ik ben jou meisje niet!’ Zeg ik, iets luider dan bedoeld. Ik ben het zat dat hij steeds zo over me praat, terwijl ik bij Loki hoor.
‘Nu nog niet, maar dat komt wel. Maar mijn broer moet er dan niet steeds tussen komen.’Zegt hij nog steeds kwaad. ‘Trouwens, jouw eerste kus behoort aan –‘ Verder kan hij niet praten, want ik onderbreek hem meteen.
‘Is al weggegeven, aan diegene waar ik van hou. En zoals je ziet, is dat dus Loki.’ Zeg ik hem snel. Hij kijkt van Loki naar mij, steeds heen en weer, zijn mond valt een beetje open van verbazing en hij schudt met zijn hoofd.
‘Dat geloof ik niet, Loki en een vrouw gaan niet samen.’Zegt hij al lachend. Ik kijk naar Loki, die mij meteen ook aankijkt en leg mijn armen in zijn nek. Ik kus hem, met passie, plezier en vooral veel liefde. Het leek een eeuwigheid te duren, de connectie tussen ons twee in een kus. Het was zo onbeschrijflijk fantastisch en Loki had zijn armen rond mijn midden geslagen. We verbreken uiteindelijk onze intieme kus, kijken elkaar in de ogen en opnieuw zijn Loki's ogen helder blauw geworden. Liefjes streelt zijn hand langs mijn kaak naar mijn kin en dan geeft hij een zacht kusje op mijn lippen. Als ik opzij kijk, zie ik Thor vol ongeloof en afschuw naar ons kijkt.
'Nee dat kan niet, dat mag gewoon niet. Ik ben op Hallie verliefd, ik zal haar hoe dan ook de mijne maken.' Ratelt Thor maar door. Hij is duidelijk van streek en boos. Hij werpt Loki een boze blik toe, kijkt zielig naar mij en stapt dan verslagen terug richting het paleis.
'Nu weet hij het tenminste en hopelijk laat hij ons nu met rust.' Zeg ik opgelaten. Loki kijkt me aan met een wat triestig gezicht.
'Ik vrees voor de zaak, hij zal het blijven proberen denk ik. Zo is hij nu eenmaal, blijven vechten tot hij wint en niet anders.' Zegt Loki. Ik leg mijn hoofd weer op zijn schouder en zijn arm omarmt mijn midden weer.
'En ik zal me blijven verzetten, want ik hou van jou, niet van hem.' Zeg ik tegen Loki, nadat ik mijn ogen sluit. Hij drukt een kusje op mijn voorhoofd en leunt met zijn hoofd zachtjes tegen de mijne aan.
Als de avond aanbreekt, gaan we terug naar binnen voor het avondmaal. Samen lopen we de grote eetzaal binnen, waar het inmiddels al wat feestelijk ingericht is. We zetten ons op onze gebruikelijke plaatsen en het eten staat al op tafel. Ik knik als begroeting naar vele mensen, maar enkel Thor ontwijk ik wijselijk. Ik schep een beetje eten op mijn bord en na het eten excuseer ik mij van tafel. Ik ben best wel moe van de gebeurtenissen van vandaag en onderdruk nog net een geeuw. Dat wordt voor mij dus vroeg slapen gaan. Ik wandel op weg naar mijn slaapkamer, maar wordt bij de arm vast gegrepen door iemand. Als ik me omdraai, zie ik Thor.
'Thor, wat moet je nou weer?' Vraag ik hem jammerend. Ik begin het eigenlijk een beetje moe te worden dat hij zo tegen me doet.
'Ik wil gewoon even weten of dat met mijn broer wel niet gespeeld is. Waarom hebben jullie nog niets officieels als jullie zo stapel zijn op elkaar?' Vraagt hij verwonderd, maar ook sluw.
'Wel omdat wij die dingen niet willen overhaasten. En dat wilt niet zeggen dat jij nog een kans maakt, nee.' Antwoord ik hem. Hij lijkt er even over na te denken, knikt even en laat me dan los.
'Oke dan, als jij dat beweerd zal het ook zo zijn denk ik. Maar zolang nog niets officieels gezegd of gedaan is, mag ik blijven proberen.' Zegt Thor met een valse lach. Ik draai me om en loop mijn kamer in. Snel sluit ik de deur achter me, kleed me om en ga mijn bed in. Het wordt morgen een lange dag, dat voorspelde ik nu al...

Reageer (1)

  • Allysae

    hahaha thor zoek een ander

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen