16+

Niall Horan.

Ik had de hele avond nagedacht over hoe Sarah me kuste, alsof ik weer gevoelens voor haar had en zei voor mij. Maar waarom, ze hoort bij Hazza niet bij mij?
Een zucht verliet mijn mond, ik was nadat het tussen ons uitging er echt kapot van. Ik liep met een bier flesje in me hand naar boven, en liep de kamer van Sarah in. 'Sarah?' vroeg ik zachtjes. Ik hoorde een mompelend geluid als ja. Ik liep naar haar bed en liet me naast haar ploffen. En keek haar aan. Ik knikte haar nachtlampje aan en zag dat ze me aan keek en een beetje apart me aan keek. 'Wat is er?' zei ze zacht wanneer ze zich omdraaide. Ik bleef haar aan kijken,
ze was zo mooi, nog steeds die zelfde mooie Sarah als toen ik met haar had. Ik boog me voorover en begon haar voorzichtig te zoenen, en voelde dat ze op me kus in ging, voorzichtig gleed ik met me tong over haar lip en opende ze haar mond. Ik ondersteunde mezelf, en begon een rustige zoen, onze tongen maakte een leuk spelletje ervan. Was dit goed? Moest ik haar wel terug zoenen. Ik wilde boven haar gaan hangen en schrok van mezelf toen ik het bier flesje liet vallen. 'Verdomme' mompelde ik en voelde dat ik rood aan liep, snel boog ik over haar heen en raapte het flesje dat op de grond lag op. Ik keek haar in haar ogen weer aan en zag haar grijnzen en hoorde haar zachtjes lachen. 'Slimpie' zei ze zachtjes wanneer ze was gestopt. Ik trok een pruillipje en ging overeind zitten.
En zette me bierflesje op haar nachtkastje. Ik voelde al gauw genoeg haar lippen weer op die van mij en dat ze me vurig begon te zoenen, de kriebels vlogen weer door me buik en ik legde me handen op haar heupen en zoende met haar mee, en opende voorzichtig mijn mond, en begonnen een vurig spel. Ik liet me naar achteren zakken en gleed met me handen onder haar shirtje en streelde zacht haar blote zachte rug. Ik gleed met me handen naar haar bh bandje, en trok haar shirt uit, ik keek haar met een brede grijns aan en drukte een paar kusjes in haar nek en ging rechtop zitten en keek haar aan. Ze drukte een kus in me nek waardoor ik een kreun liet. Ik voelde dat ik al een enorme bobbel had en klikte haar bh los. Ik keek haar met een brede grijns aan. En zag dat ze mijn shirt ook uit trok, ik voelde me eigenlijk nu best wel onzeker. 'Je bent prachtig' fluisterde ik zachtjes naar Sarah, ze bloosde. 'Jij ook' zei ze zacht. Vlug lagen we al gauw naakt, ik beet hard op mijn lip en gleed met me vinger zachtjes over haar clitje, ik hoorde haar kreunen en stopte net optijd voordat ze kwam. Ik spreidde haar benen wat beter en begon voorzichtig in haar te stoten. Ze kreunde zachtjes en ik voerde langzaam het tempo wat op. Ik zette haar zo zodat ik dieper in haar kwam en begon zelf ook te kreunen, en werd alleen maar opgewondender dan haar. Na een tijdje kwamen we allebei klaar en liet ik me zacht en uitgeput naast haar vallen. Ik keek Sarah aan. 'Sarah, ik.. ik hou van je' zei ik en keek haar aan. En drukte een kus op haar lippen. 'Ik ook van jou Niall' zei ze en ze keek me met een glimlach aan. Ik glimlachte terug en sloot me ogen, en sloeg me armen om haar heen. Hopelijk heeft niemand ons gehoord, ook al voelde ik me schuldig tegen over Hazza.

____

Wauw, wat gaat er gebeuren? :o

Reageer (3)

  • HarrysWife

    Ogod.. Ik wist helemaal niet dat Sarah ook iets met Niall had vóór Harry!
    Is dat waarom Niall haar wel bekend voorkomt,
    en Harry niet?

    Snel verder <33

    1 decennium geleden
  • Arquitecta

    Ga snel verder xx(H)

    1 decennium geleden
  • Manonxxx

    Oh, My God.
    Dit had ik niet zien aankomen.
    Damn
    please snel verder...
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen