Foto bij Elisabeth Morgen.

Een paar maanden waren voorbij gegaan en alles leek zeer goed te verlopen met Sienna, Louis en hun kersverse baby. Het voelde goed om te weten dat alles toch goed afliep met hen en dat gelde ook voor mij en Harry. Het was nu ongeveer een maand geleden dat hij me voorgesteld had aan zijn fans en het verbaasde ons allebei dat de fans zeer positief reageerde. Daarom kon ik zonder probleem rondkijken op zijn twitterpagina terwijl hij zelf in zijn kamer bezig was met een liedje te schrijven voor een nieuw album. Gelukkig was Niall er om alles in de juiste banen te leiden.
@Stylers: @Harry_Styles is so cute with Elisabeth! I hope they marry soon or get a baby like Louis & Sienna.
@Narrylover: Even that I think that Narry is perfect, I never saw @Harry_Styles so happy in his whole life than with Liz!

Breed grijnzend scrolde ik door zijn mentions en kwam bijna alleen maar geode commentaar tegen over onze relatie. Het meeste wat ze zeiden was ook waar. Ik had Harry nog nooit zo vaak zien glimlachen op foto’s die verschenen in de kranten of het internet en zelfs zijn ogen gaven aan hoeveel hij wel niet van me hield. Ik had zelfs al horen vallen van Liam dat hij er aan dacht om me ten huwelijk te vragen, maar wat schrik had voor mijn reactie, deels omdat we beide nog maar 20 jaar waren.
@Harrizz: @Harry_Styles, please ask Lizzie if she gets a twitter page soon! I would love to tweet to her how much I love her.
@MorgenStyler: @Harry_Styles needs to get Lizzie and get her on twitter!

Al lachend opende ik een nieuw berichtjes op Harry’s twitter en begon te type in zijn naam. Mijn lach werd al snel luider toen Niall bijna direct reageerde op mijn tweet.
@Harry_Styles: I’ll get a twitter soon, lovely peeps but for now I just love to tweet from my boyfriend’s account xLiz.
@NiallOfficial: @Harry_Styles Liz, you should be ashamed to get on Harry’s account and read his tweets!
@Harry_Styles: @NiallOfficial, sssssht, Nialler! Harry can’t know about this
!
Het verbaasde me niet dat de fans gek werden van ons tweet naar elkaar ook al zaten we maar een paar kamers van elkaar verwijdert. Toch was het geweldig om op deze manier naar elkaar te tweeten. Misschien dat ik straks toch maar een account aan zou maken.
@NiallOfficial: @Harry_Styles, Liz Harry needs to ask you something, but he needs you here by his side instead in your room, so come here!
Fronsend keek ik op van mijn laptop en kon zo horen dat Niall en Harry vrolijk aan het lachen waren. Wat zou Harry me moeten vragen? Aan de manier hoe de fans maar bleven tweeten was het al snel duidelijk dat ze net als ik wilde weten wat er was. Dan maar snel naar hun studio.
Nog altijd niet begrijpend waarom ik moest komen liep ik hen kamer in en werd voor ik het wist door twee vertrouwde armen in een stevige omhelzing getrokken die gelijk gevolgd werd door een kus.
“Hey beautiful.” Grijnsde Harry naar me voordat hij een nieuwe kus op mijn lippen drukte. Zacht gniffelend door zijn vrolijk gedrag sloeg ik mijn armen rond zijn nek nadat hij onze kus voor de tweede keer verbrak.
“Waarom moest ik komen?” vroeg ik direct waardoor Harry gelijk in de lach schoot, samen met Niall die nog altijd met zijn gitaar op één van de stoelen zat.
“Eerst en vooral: zomaar op mijn twitter zitten zonder iets te zeggen.” Ook al deed hij zoveel moeite om serieus te zijn, aan de lachkuiltjes in zijn wangen kon ik zo zien dat hij het helemaal niet erg vond. Geamuseerd trok ik me dichter tegen hem aan waardoor Harry met gemak zijn hele armen rond me heen kon slaan.
“Dan zal je me vanavond maar moeten straffen, hé.” Knipoogde ik speels naar hem en aan de luide verontwaardigde kreun van Niall kon ik zo afleiden dat hij dit liever niet had gehoord. Harry die dit net als ik dit geweldig grappig vond drukte al lachend een kus op mijn lippen voordat hij terug aankeek, alleen stond zijn blik opeens zo serieus dat ik bijna bang werd.
“Je weet dat ik zielsveel van je hou, hé Liz.” Begon hij langzaam en al snel werd de angst die door mijn lichaam stroomde erger terwijl ik knikte. “En zelfs de fans zien dat je me de gelukkigste jongen op deze hele wereld maakt. Daarom leek het me meer dan normaal om je te vragen om bij mij te komen wonen, maar dat is niet alles.” Geschrokken sloeg ik mijn handen voor mijn mond toen Harry op één been ging zitten terwijl hij een klein zwart doosje uit zijn zak haalde. Met een trillende beweging opende hij het doosje waardoor ik alleen maar meer naar adem snakte door de prachtige ring die er inzat.
“Elisabeth Savannah Morgen, zou je met mij willen trouwen en de rest van je leven bij willen wonen?” Met tranen in mijn ogen keek ik naar Harry voordat ik al snikkend in zijn armen vloog terwijl ik hardnekkig begon te knikken.
“Ja!” fluisterde ik zacht in zijn oor waardoor Harry alleen maar breder begon te grijzen om vervolgens de ring over mijn vinger te duwen. Onder de indruk van dit alles sloeg ik weer mijn armen stevig over hem heen voordat ik hoorde hoe Niall riep naar ons dat we moesten glimlachen voor de camera. Zo’n 5 minuten laten werd er een tweet de hele wereld ingestuurd door Niall met een foto waar ik met betraande ogen in Harry’s armen lag terwijl ik de ring trots liet zien..
@NiallOfficial: You never believe what just happened here in @Harry_Styles house.

Reageer (2)

  • 5Boys1Dream

    .... *crying because its so damn cute* x

    1 decennium geleden
  • Arquitecta

    Aaawh wat schattig(K)
    Ga snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen