Foto bij 6.

Tori Ariana Jones


Ik liep de grote dansschool binnen, en liep naar de receptie, " Can I help you?" vroeg de vrouw, " Yeah, I had to ask for, Mister Nolan" zei ik, " Ow, James. Yeah can u tell me your name," zei de vrouw. " Yes, Tori Jones" zei ik, Ze zocht in haar computer, en glimlachte naar me, " Okay, Tori. You have to go left, and then the first dore on your right" zei ze, ik knikte en liep met mijn sport tas, de zaal binnen. Ik zag enkele meiden al mijn kant op kijken, waaronder Hailey. " Tori" zei ze enthousiast en gaf me een knuffel, wat me een beetje overspoelde maar, ik gaf haar een dikke knuffel. " Girls, this is one of our new dancers Tori," zei een jonge man, waarschijnlijk James. " Hi, I'm James, I'm the choreograph, " zei de man, en gaf me een hand. " Nice to meet you," zei ik, en James gaf me een glimlach. Een aantal meiden kwamen op me af, en stelde zich stuk voor stuk voor. Uiteindelijk, na dat iedereen zich voor gesteld was, moesten we nog even wachten op de laatste dansers.

Ik was in gesprek met een aantal meiden waaronder Hailey, en nog 5 andere meiden. Natalie, Mona, Danielle, Macy en Faya. toen werden we samen geroepen kregen we uitleg over de optredens en namen we de eerste door, we kregen een schema met wanneer we moesten trainen, omdat niet iedereen elk nummer meedeed, en we moesten nog wat met enkele meiden verzinnen waaronder ik, om de mensen te vermaken wanneer de zangers, en zangeressen even een kleine pauze van 10 minuten hadden. Ik moest al meteen aan de slag en ik had er helemaal geen probleem mee, het was al meteen hard werken maar dat is waar ik het voor deed, we hadden even 5 minuten pauze, en ik veegde het zweet van mijn voorhoofd, en nam een slok uit mijn fles. " your so good," zei Danielle, en keek me glimlachend aan, " you guys are better, " zei ik, en we kletste een beetje, tot we weer aan de slag moesten.

James was een perfectionistische man, en alles moest perfect. Maar hij was fijn om mee te werken. Na bijna 7 uur keihard werken, konden we gaan, we zeiden gedag tegen James en liepen nar de kleedkamer, het was kippenhok, en we kleedde ons om, en ik deed mijn kleding aan. " Tori, are you coming with us, where going to get some coffee at starbucks," zei Hailey, " Yes, I love coffee" zei ik, en nadat we nog even hadden rond gehangen in de kleedkamer, gingen Hailey, Natalie, Mona en ik naar starbucks, Danielle ging naar haar vriendje, Liam Payne, ik was er net achter gekomen dat ze een relatie met de jongen had, ik had ooit wel is van Laura de naam Danielle gehoord, maar er bestaan er zoveel.

Na een hele dag trainen, en nog een gezellige middag met de meiden was ik kapot. en plofte dan ook meteen op de bank, toen ik het het huis van Caleb binnen kwam, " how was your first training," vroeg hij enthousiast en gaf me een glas cola, " It was great, al the people are so nice, and the boys are really cute, and James our choreograph is really nice, but I'm so tired, 7 hours. " zuchtte ik, en dronk mijn cola op, " I'm making dinner, do you want soup?" vroeg hij me, en ik knikte. " yes please, your soup is the best" zei ik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen