Foto bij 1. De kennismaking

Eens in het verre verleden was er een ruzie onstaan tussen One Direction en Main Street. Hoe dit kwam? Nou, lees maar eens dit verhaal.

1. De kennismaking

Er was eens een jongen genaamd John Lennon. Hij leefde in Fielsburg en woonde daar samen met zijn ouders en zus. Op een dag onstond er een groep genaamd Main Street. Dit vondt John prachtig en werd gelijk een hele grote fan van Main Street. Hij verzamelde al hun CD's en foto's, totdat zijn hele kamer en zelfs nog een deel van het huis er helemaal vol van stond. ZIjn moeder en vader vonden het maar niks en dwongen hem om die troep op zijn kamer te laten en dat hij zelfs wat weg moest doen. Dit vondt hij niet leuk en werd zo boos dat hij op zichzelf ging wonen. Hij bouwde een prachtig bestaan op, waarbij hij zijn hele huis met Main Street bekleed had.

1 jaar later..........

Nadat John nog steeds spullen van Main Street aan het verzamelen was, ontstond er een nieuwe groep. Deze groep noemde zichzelf One Direction. Hij werd verliefd op Harry Styles en vergat daarbij Main Street en hij ontdekte dat hij homo was. De verzamel actie sloeg om en hij ging alleen maar spullen verzamelen van One Direction. De spullen van Main Street verkocht hij en wat hij niet kreeg verkocht kreeg een retourtje naar de vuilnisbelt. Het geld dat daarbij werd verdiend werd natuurlijk weer uitgegeven aan One Direction spullen.

Reageer (1)

  • Praelectio

    Niet heel realistisch, maar wel melig. ;p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen