Foto bij 010 - Hands

ik haalde vanalles uit de koelkast en ik voelde gewoon dat Harry naar me keek. 'Waarom kijk je naar me?' 'Hoe weet jij dat nou weer?' 'Dat voel ik! En ik hoor je niks doen! waarom keek je?' 'Ik verbaas me gewoon hoe goed je weet waar alles staat en zo! Je bent de eerste blinde die ik op zulke hogen hakken zie lopen.' 'Oke! ik woon al zo lang in dit huis en sinds ik blind ben zetten ze alles op de zelfde plaats. En ik heb lang geoefent om oop die hakken te lopen' 'Oke! Sorry dat ikd an zo naar je aan het kijken was' Ik lachten en zei dat Harry even hetdrinken in moest schekken anders lag het hele aanrecht dadelijk vol met frisdrank.

'Dankje wel!' Zei Mia toen ze het glas van mij kreeg. 'Ik denk dat je moeder je wat wil geven' zei Mia niet veel later. 'Skye kom je even mee?' Ik werd mee genomen naar de achterkant van de tuin. 'Mag ik even jullie aandacht allemaal! Skye toen je klein was wilde je een hond als verjaardags cadeau. Dat mochtje niet omdat we je te klein vonden...' Er kwam een heel lul verhaal. 'Skye je vader en ik denken dat je nu oud genoeg bent dus je krijg een hond van ons!' 'Echt? Super cool!' Ik mocht hem morgen gaan uitzoeken.

'Skye we gaan er vandoor' Zeiden een paar gasten naar het eten. Op een gegeven moment waren alleen ik ,Mia ,Janey ,Louis ,Niall en Harry over. Mijn ouders ook nog wel maar die waren al aan het opruimen. 'Skye waarom gaan jullie niet naar boven of zo! Dan kunnen jullie daar iets doen' 'Willen jullie naar boven?' Iedereen stemde mee in en ik nam iedereen mee naar boven. 'Wooohooo dit is de meest nette kamer die ik ooit heb gezien!' zei Niall. Ik lachten. 'Wat willen jullie doen?' vroeg ik en deed ondertussen mijn schoenen uit. 'Wat kunnen we doen?' 'geen idee!' 'Mijn oudere broer heeft een Xbox op zijn kamer' Iedereen vond dat wel een goed idee. Ik liep voor op naar de kamer van Cas. Cas was al 5 jaar het huis uit en woonde in Australie.
'Skye maar je kan zelf niet mee doen!' merkte Harry op. 'Ik luister wel!' 'Nee ik doen wel samen! Ik ben jou ogen!' Ik moest bij harry op schoot gaan zitten en ik kreeg een controler in mijn hand. Hij legde elk knopje uit op de controler en hij legde zijn handen over die van mij.

Reageer (1)

  • NiceGirl

    Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen