Foto bij Drawing partners --- Zayn Malik

Naam? Ayla
Leetijd? 18
Karakter? Behulpzaam, aardig, soms arrogant
Bekend persoon? Zayn Malik
Verhaallijn? Ayla gaat naar een speciale school voor kinderen met talent, ze is namelijk goed in tekenen in wilt er later iets mee doen, ze leert een jongen kennen Zayn. hij irriteerd haar steeds en valt haar steeds lastig. hij zit ook nog bij het vak tekenen bij haar in de klas. ze moeten als partners werken. Ayla zit er tegen in. Zayn vind het alleen maar cool.

Pff, al weken loopt Zayn aandacht te trekken. Oké ja, hij is niet lelijk. Eigenlijk best schattig. Maar hij werkt me echt op mijn zenuwen. Ik bedoel, elk vak dat we samen hebben loopt uit op rommel. Hij zorgt dat we ruzie hebben, hij haalt strafstudie binnen, wordt uit het lokaal gezet,...
Nu hebben we dus samen tekenles. De les die voor mij het allerbelangrijkste in mijn leven is.
Ik wil echt iets doen met tekenen. Hopelijk verpest Zayn deze les niet.

Zoals altijd komt Zayn te laat binnen. 'Malik, ga daar maar zitten.' Wat? Naast mij? Oké dit kan niet veel erger worden.
'Vandaag gaan jullie elkaar tekenen. Partner met de persoon links van je.' Oké, het kan dus wel erger worden...
'En Ayla, zal ik jouw schoonheid eerst op papier zetten of jij de mijne?' Ik schud mijn hoofd en draai met mijn ogen. Opnieuw maakt hij overal een spel van. Begrijpt hij dan niet dat ik dit heel serieus neem?
De leerkracht loopt rond in de klas en komt zeggen wie eerst moet.
'Ayla, ik wil graag dat jij Zayn toont hoe het moet. Volgens mij kun je hem veel leren.' Zayn knikt en ik pers er een glimlach uit. Waarom? Waarom moet ik hem tekenen? Zuchtend neem ik mijn gerief en zet me klaar.
'Moet ik mijn kleren uit doen?' Verbaasd kijk ik Zayn aan. 'Ja, met of zonder kleren Ayla?' 'Met Zayn, ik teken enkel je hoofd. Begrepen?' Zayn lacht. 'Rustig maar, ik plaag je maar wat.' Opnieuw zucht ik en begin met de grote lijnen. Ik weet nu al dat ik het hoogstwaarschijnlijk deze les niet af krijg.

Een uur later dek ik mijn tekening af. Ik had dus gelijk. Doordat ik wil dat de tekening volledig op hem lijkt is hij dus niet af. 'Mag ik hem zien?' Ik schud mijn hoofd. 'Pas als hij af is.' Zeg ik streng. Ik berg mijn tekening op in mijn map en loop naar mijn kluisje.
'Ayla?' Zayn klinkt nu wel heel zacht. Zou hij iets nodig hebben? Ik draai mijn hoofd en kijk hem aan. 'Zou je met mij willen lunchen? Ik bedoel, ik... Nee, je wilt vast niet.' Zayn draait zich om en wandelt weg. Wow... Wat was dat?

Tijdens de lunch wandel ik naar Zayn die buiten helemaal alleen zit. 'Hoi.' Zeg ik voor ik ga zitten. Zijn ogen lichten op en hij kijkt me vrolijk aan. 'Ayla?' 'Wow, Zayn. Je moet me beloven dat je zo ook kijkt als ik je teken. Je ogen, zo mooi.' Ik voel hoe ik begin te blozen. Hij legt een hand op mijn schouder. 'Bedankt, ik zal mijn best doen.
De lunch is best gezellig. Misschien heb ik Zayn te snel beoordeelt. Zijn vervelend gedrag is gewoon een manier om aandacht te trekken. Denk ik...

Een uur later hebben we weer tekenles. Dit is exact de reden dat dit mijn lievelingsdag van de week is. Twee keer tekenen! Zalig gewoon!
Voorzichtig haal ik mijn tekening uit en begin al een beetje verder te werken. Zayn rent de klas in. 'Sorry... Sorry dat ik te laat ben.' Een beetje angstig gaat hij zitten. 'Het is oké. Probeer gewoon te ontspannen Zayn. Ik wil zo graag die blik van daarstraks terug.' Ik concentreer me helemaal op de tekening waardoor ik niet merk dat hij dichterbij komt. 'Dat kan maar op één manier.' Fluistert hij in mijn oor. Ik draai mijn hoofd een klein beetje en kijk in zijn prachtige ogen. Snel drukt hij zijn lippen op de mijne. Wow! Die had ik niet zien aankomen. Blozend werp ik mijn blik naar beneden en kijk enorm geobssedeerd naar mijn potloden. 'Ayla?' Ik zucht en doe iets wat ik vorige week niet had verwacht van mezelf. Voor Zayn nog iets kan zeggen druk ik mijn lippen terug op de zijne. Heel kort maar blijkbaar lang genoeg voor hem. Ik zet me recht en kijk hem aan. 'Yep, de blik is terug. Blijf zo zitten.' Zayn glimlacht. 'Je hebt echt humor Ayla.' Ik schud mijn hoofd. 'Echt niet.' Geconcentreerd werk ik aan de tekening. Aan het einde van de les komt de leerkracht naast me staan. 'Mooi werk Ayla.' 'Mmmh.' Zeg ik, niet helemaal tevreden. Toch berg ik mijn tekenspullen op en kijk Zayn aan.
'Benieuwd?' Zayn knikt heftig. 'Absoluut.' Met een diepe zucht draai ik mijn tekening. 'Sorry...' Zeg ik nog. Zayn staart me met open mond aan.
'Waarom Sorry?' 'Het is niet zo mooi als jij.' Zayn bloost. 'Dank je, maar ik vind hem prachtig.' Snel leg ik de tekening op de stapel en ga naar buiten. Ik heb echt even nood aan frisse lucht.

Plots omarmen twee armen me helemaal. Voor ik iets kan zeggen draaien ze mij om.
'I love you Ayla.' 'Yeah, i love you too.' Fluister ik terug. Voordat ik helemaal in zijn ogen verdrink kust hij me zodat ik de hele wereld om ons heen vergeet.

Speciaal voor BigHeartZayn

Reageer (1)

  • JavaddM

    Woow!.
    Its so cool!!!
    i like itt
    thankssxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen