Foto bij Elisabeth Morgen.

Een gelukzalige zucht verliet mijn lippen toen ik langzaam mijn ogen opende door de warme zonnestralen die op mijn gezicht terecht kwamen door de spleet tussen de gordijnen van de hotelkamer. Ook al was ik klaar wakker, door de beschermende armen die rond mijn middel lagen had ik absoluut geen zin om recht te staan. Daarom kroop ik in de plaats alleen maar dichter tegen Harry aan die zacht kreunde in zijn slaap.
Geamuseerd draaide ik me voorzichtig om zodat ik recht naar de jongen kon staren die nu officieel van mij was. Met mijn vingers streek ik zacht over zijn wang heen voordat ik er een zachte kus op drukte. Een tweede kreun verliet zijn lippen, maar in de plaats van verder te slapen opende hij met zeer veel moeite zijn ogen. Zacht gniffelend door al de moeite die hij moest doen voor mij kroop ik alleen maar dichter tegen hem aan zodat onze naakte lichamen elkaar konden warm houden.
“Goeiemorgen, Misses Styles.” Begroette Harry me met een hese stem voordat hij een zachte kus op mijn voorhoofd drukte. Genietend sloot ik terug mijn ogen en kon een zucht niet onderdrukken. Het voelde zo goed om dit te horen, zeker omdat we nog maar een dag getrouwd waren.
“Hoe laat is het?” vroeg ik uiteindelijk toen Harry iets rechter ging zitten, maar me nog altijd stevig tegen hem aangedrukt hield.
“Half 11, dus hebben we nog een uurtje voordat onze vlucht vertrekt.” Vertelde Harry terwijl hij met zijn vingers door mijn blonde lokken streelde. Glimlachend knikte ik, maar kon tegelijkertijd onze laatste gesprek van gisteren niet uit mijn hoofd bannen.
Ik had gisteren gemerkt dat Sienna en Dana niet echt hunzelf waren toen ze ons een goede vlucht kwamen wensen. Harry had me verzekerd dat er niks mis was, maar toch wrong het nog wat bij me. Ik zou niet willen dat ik vertrok voor 3 weken naar de Cariben zonder te weten of alles wel oké met hen was.
“Misschien moeten we straks nog eens voorbij de jongens en Sienna gaan om nog afscheid te nemen.” Probeerde ik opnieuw, maar aan de zucht die uit Harry kwam kon ik zo aanvoelen dat hij dit niet zag zitten. Bijtend op mijn onderlip kroop ik wat van hem vandaan zodat ik recht naar zijn prachtig gezicht kon staren.
“Liz, als er iets was geweest hadden ze het echt wel vertelt.” Verzekerde Harry me en met veel tegenzin knikte ik maar, wetende dat dit anders in een ruzie zou uitdraaien en daar had ik op deze prachtige ochtend echt geen zin in.
“Ik ga douche.” Melde ik daarom maar snel en drukte gelijk een vluchtige kus op mijn echtgenoot zijn lippen voordat ik naar de badkamer liep.
Een halfuurtje laten zaten we beide in een taxi die ons naar de luchthaven bracht. Mijn nog natte haren had ik een slordige knot gebonden terwijl ik zenuwachtig met mijn handen de plooien uit mijn zomerkleedje veegde. Ik wist dat er fotografen en fans zouden wachten aan de luchthaven om de eerste foto’s van ons te trekken sinds we getrouwd waren en ook al was ik ondertussen gewend aan die aandacht, deze keer voelde het toch anders aan.
“Hey, rustig maar.” Probeerde Harry me gerust te stellen en nam gelijk mijn handen vast in de zijne zodat ik geen zenuwachtige bewegingen meer zou maken. “Alles komt wel goed. Je bent nog altijd het mooiste meisje dat daar zal rondlopen, zeker met deze ring rond je vinger.” En om zijn woorden nog meer kracht bij te zetten drukte hij er een zachte kus op. Breed glimlachend trok ik mijn handen uit de zijne en legde deze in de plaats op zijn wangen zodat ik recht in zijn ogen kon staren.
“Wat zou ik toch moeten doen zonder jou?” bekende ik en drukte gelijk een passionele kus op zijn lippen. Maar lang kon ik niet van zijn aanrakingen genieten want voor we het wisten stonden we voor de luchthaven waar we gelijk overladen werden door de pers. Het verbaasde me dan ook niet dat het haast een halfuur duurde voordat we rustig neerzaten in Harry’s privé jet. Op naar onze welverdiende huwelijkreis, ver weg van de problemen waar we beide niks vanaf wisten.

Reageer (1)

  • Arquitecta

    Ga snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen