Bianca Hoogendijk
Rustig loop ik met Viktor mee. Een zenuwachtig overspoeld mijn maag zodra hij me vraagt of ik zijn vriendin wil zijn. Ik glimlach even en kijk hem aan. 'Ja' is mijn antwoord meteen terwijl ik hem lachend aankijk.

Eenmaal aan tafel irriteer ik me mateloos aan het geklef van Amelia en Lasse. Met een wat geirriteerde blik kijk ik ze kort even aan. Zodra Amelia Lasse complimenteerd om zijn haar schiet ik in de lach. 'Ja,wat zit je haar leuk'antwoord ik even overdreven uit. Lasse kijkt me wat dom aan en zuchtend bekijk ik mijn bord weer. Ik prop me letterlijk vol met voedsel zodat ik mijn mond wel moet houden. Ik duw als laatstes een stuk paprika tussen mijn lippen. Rustig kauw ik op het stukje terwijl ik mijn vork neerleg. Lasse kijkt nog steeds naar Amelia en het liefst gooi ik mijn bord tegen zijn hoofd. Ik draai mijn hoofd van de twee weg. Onder de tafel haal ik mijn mobiel te voorschijn om te kijken hoe mijn populariteit ervoor staat. Helaas heb ik geen apje of facebook bericht waardoor ik ook daarop snel uitgekeken ben. Ik duw mijn mobieltje terug. Ik draai mijn hoofd even naar Viktor en bekijk hem.


Lasse Schöne
Ik glimlach even naar Amelia terwijl ik rustig begin met eten. Mijn blik schiet even over Bianca die het zo te zien allemaal maar wat vaag vind. De blikken die ze geeft zien er geirriteerd uit. Ik kijk even naar Viktor die ook rustig door eet. Hij heeft het niet eens door. Ik kijk even weer terug naar Amelia die ook rustig eet. Ik begin ook mijn bord leeg te maken. Ik leg mijn vork rustig neer. De hele tijd word er niets gezegd waardoor er een gespannen sfeertje hangt. Rustig kijk ik even naar Viktor. Het is erg warm in Toscane en gelukkig ligt er een meertje op loopafstand dus zwemmen ga ik zowieso doen zometeen. Ik houd Amelia's hand nog steeds vast terwijl ik even vrolijk rond kijk.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen