Foto bij Goed nieuws en een nieuwe liefde

In dit hoofdstuk krijgt Little Mix leuk nieuws van hun manager en ontmoet Perrie (ik-persoon) de jongen van haar leven...

Leigh-Anne, Jade, Jesy en ik waren gezellig tv aan het kijken toen Paul (manager & security) binnen stromde en riep: "Meiden, ik heb geweldig nieuws voor jullie, Mark (manager & security 1D) belde net en hij had iets te zeggen, jullie worden het voorprogramma van de Take Me Home tour!" Eerst geloofden we hem niet omdat hij meestal wel grapjes maakt, maar toen na 5 minuten kwam One Direction binnen wandelen en zeiden: "Gefeliciteerd, jullie zijn ons voorprograma!" "Zie je wel dat ik niet loog, ik vertel ook wel eens de waarheid!" riep Paul op een geirriteerde toon. Leigh-Anne filpte helemaal uit: "Oh my god! hoe vet, we zijn gewoon het voorprogramma van One Direction, Cool!!!" "Leigh, rustig het is misschien vet cool maar je hoeft nog niet uitteflippen." Zei Jade om haar een beetje rustig te krijgen. Opeens keek ik recht in zijn ogen, ik kon niet meer wegkijken, zo mooi. "Perrie, wat doe je? ben je in trans ofzo?" Door Jesy's stem ontwaakte ik uit mijn trans: "Euhh, wat?" "Hahahahahahaha" iedereen barste in lachen uit behalve hij, hij maakte zo'n scheve lach die de meeste jongens maken. Ik draaide me om en liep met een treurig gezicht mijn kamer in. Na 5 minuten kwam hij mijn kamer in lopen en zei: "Hey, ik ben Zayn, jij was toch Perrie?" "Ja, inderdaad, ik ben Perrie, wat doe je hier?" Zei ik een beetje op een boze toon omdat ik nog kwaad was. "Nou, ik kom je wat zeggen, jij keek me net toch aan?" "Misschien" antwoorde ik, ik schaamde me rot. "Ja dus, ik vind je ook leuk hoor." Ik stond versteld van wat hij zei, hij vind mij ook leuk? "Echt? wie zegt dat ik jou leuk vind?" Ik durfde het nog steeds niet toe te geven, ik ben een angsthaas. "Oh, oke, dan ga ik maar." Hij stond op en liep naar de deur, voor dat hij de klink beetpakte riep ik: "Nee, niet gaan! ja, ik vind je leuk en je bent de leukste jongen die ik ooit heb ontmoet, please blijf?" Hij liep naar me toe en kwam naast me zitten en vroeg: "Heb je iets te doen vanavond?" Ik zei: "Nee, hoezo?" "Wil je dan met mij naar de bioscoop?" "Ja, tuurlijk!" antwoorde ik.
We gingen naar een romantishe film, ganaamd: 'Love is in the air' het was geweldig!
De film was afgelopen en we liepen naar buiten, we keken elkaar aan en toen voelde ik zijn lippen op die van mij, de beste avond van mijn leven!

Reageer (3)

  • certified_cloud

    Super leukk!!!!!
    Snel verder!!!!!

    Xx

    1 decennium geleden
  • LMFansNL

    Awhh dankjeee! Binnenkort komt er een nieuw hoofdstuk aan, ik wil geen reclame maken maar wil je a.u.b ook mijn andere story lezen? http://www.quizlet.nl/stories/113436/scary-park/ :)

    1 decennium geleden
  • PezzEdwards

    awwww ik hou zelf niet zoveel van zelfgeschreven storys maar deze vind ik wel heel erg leuk:)))

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen