'We zijn echt een goed team samen!' Zei Harry na dat we het zoveelste potje hadden gewonnen. Ik kreeg plotseling een kus op mijn wang van hem. Ik voelde dat mijn wangen rood werden. 'Laten we nog een potje doen!' riep Niall gelijk. 'Hij kan echt heel slecht tegen zijn verlies!' Zei Lousi er achter aan. Ik hoorde dat mijn moeder me riep. Ik liep voorzichtig naar de deur en riep naar mijn moeder wat er was. 'Willen jullie blijven eten?' Ik hoorde wat over leg en daarna dat ze bleven eten. 'Ja ze blijven!!' riep ik naar beneden. Ik ging terug naar de kamer waar Niall nog een keer aan het verliezen was.

We zatten met zijn alle aan de keuken tafel maar mijn moeder het eten klaar het gezet. 'Smakelijk!' Zei ik en ik begon te eten. Ik hoorde dat iedereen het naar zijn zin had. Louis en Niall zeker want die hadden al iets te veel drank op. Ik lachten er om. 'Waarom lach je?' 'Om Niall en Louis' 'Oh oke!' Harry ging met zijn hand door mijn haren. Ik begon weer te blozen.


Hallo mensen!!! Het eerste bericht van me in dit verhaal! Ik ben net door mijn vriendje mee gevraagt naar het gala!! YEEEEEYYY Alleen in probleem! Ik heb een jurk nodig! Hebben jullie enig idee wat ik aan moet? Please laat het me weten! Thanks! :D Ik hoop dat jullie het verhaal leuk vinden! Xxx letmeknow AKA Dionne

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen